Sohbet Redmi Note 8 Kullanıcı Yorumları

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
Sanmam donanimsal bisey olacagini. Oyle olsa hic cekmez diye dusunuyorum. Custom romlara bakmak lazim

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen pc olsaydı direk eu miupro rom falan kurardım ama pc yok malesef

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
Ben de yaşadım ama hatla ilgili olmuştur diye düşünüyordum nadir de olsa can sıkıcı bir durum. İnşallah duzelebilecek bir sorundur
İşin ilginç yanı turktelekom kullananlar bi sıkıntı yaşamadıklarını söylüyolar

Tarik45

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tarık
Cihazım
Xiaomi note 8
Konular
5
İşin ilginç yanı turktelekom kullananlar bi sıkıntı yaşamadıklarını söylüyolar

Ben de Turkcell e yeni geçiş yaptım iyi çeker diye. Şimdiye kadar göze batacak kadar bı sorun yaşatmadı. Bu rom olayına çok sıcak bakmıyorum telefonun garantisi var diye. Guncellemelerde sorun var diye şimdilik güncelleme de yapmadım. MIUI 10 kararli sürümde devam ediyorum. Bu gidişle custom rom lara yonelecegiz gibi..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bildirim panelinden ayar yaptığın zaman bildirim paneli kapanıyor. Örneğin mobil veriyi ve Bluetooth u kapatmak istiyorsun. Mobil veriyi kapattigin zaman bildirim paneli kapanıyor tekrar indirip Bluetooth kapatiyorsun. Çok saçma değil mi ikisini aynı anda kapatamiyorsun. Bu kadar iyi bir telefona yakışmayan bı durum bnce

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
Ben de Turkcell e yeni geçiş yaptım iyi çeker diye. Şimdiye kadar göze batacak kadar bı sorun yaşatmadı. Bu rom olayına çok sıcak bakmıyorum telefonun garantisi var diye. Guncellemelerde sorun var diye şimdilik güncelleme de yapmadım. MIUI 10 kararli sürümde devam ediyorum. Bu gidişle custom rom lara yonelecegiz gibi..

Bildirim panelinden ayar yaptığın zaman bildirim paneli kapanıyor. Örneğin mobil veriyi ve Bluetooth u kapatmak istiyorsun. Mobil veriyi kapattigin zaman bildirim paneli kapanıyor tekrar indirip Bluetooth kapatiyorsun. Çok saçma değil mi ikisini aynı anda kapatamiyorsun. Bu kadar iyi bir telefona yakışmayan bı durum bnce
Malesef miu yazılım hataları çok oluyor xiaomiye 2 sene kadar ara vermiştim honor ve huawei kullandım bu arada hiçbi hatayla karşılaşmadım tekrar xiaomiye dönmek istedim çünkü telefonları ve arayüzü gerçekten çok hoşuma gidiyor her ne kadar sorunlu olsada

goktugaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Göktuğ Aydın
Cihazım
mi6
Konular
5

Hocam ayarlardan durum çubuğuna girip dokunduktan sonra kapat özelliğini devre dışı bırakırsanız sorun çözülür.

Tarik45

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tarık
Cihazım
Xiaomi note 8
Konular
5
Bildirim panelinden ayar yaptığın zaman bildirim paneli kapanıyor. Örneğin mobil veriyi ve Bluetooth u kapatmak istiyorsun. Mobil veriyi kapattigin zaman bildirim paneli kapanıyor tekrar indirip Bluetooth kapatiyorsun. Çok saçma değil mi ikisini aynı anda kapatamiyorsun
Hocam ayarlardan durum çubuğuna girip dokunduktan sonra kapat özelliğini devre dışı bırakırsanız sorun çözülür.
Bilmiyordum vallahi hocam teşekkür ederim Xiaomi ye yakışan da buydu ☺️

goktugaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Göktuğ Aydın
Cihazım
mi6
Konular
5
Bildirim panelinden ayar yaptığın zaman bildirim paneli kapanıyor. Örneğin mobil veriyi ve Bluetooth u kapatmak istiyorsun. Mobil veriyi kapattigin zaman bildirim paneli kapanıyor tekrar indirip Bluetooth kapatiyorsun. Çok saçma değil mi ikisini aynı anda kapatamiyorsun

Bilmiyordum vallahi hocam teşekkür ederim Xiaomi ye yakışan da buydu ☺
Rica ederim hocam iyi forumlar

kervan688

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiomi
Konular
1
Ben de yaşadım ama hatla ilgili olmuştur diye düşünüyordum nadir de olsa can sıkıcı bir durum. İnşallah duzelebilecek bir sorundur
Benim telefonda öyle
Bende de var o 2 hatla kullandigimdan falan oluyor saniyordum.

Benim cihazda öyle bir sorun gözükmüyor.Bende 2 hat kullanıyorum.Hiç kesinti olduğunu görmedim.Ama hat çekmeyen yerlerde sorun zaten oluşuyor.

nediyonlasen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi8 lite
Konular
62
Pil süresi için yaptığınız ekstra ayar VS varmı arkadaşlar

Üst Alt