Sohbet Redmi Note 8 Kullanıcı Yorumları

tugsanarda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Niyazi ARDA
Cihazım
Poco x3 nfc
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
7
Resmi bir açıklama vs. mi var bu durumla alakalı? Keyfim kaçmıştı bundan dolayısıyla. Gerçi ben EU Rom çıkar çıkmaz ona geçerim düşünceisyle kendimi avutuyordum :). Redmi Note7'de öyle yapmıştım. Düzelecekse gerçekten resmi olarak süper bir haber benim için.
Belki de yaptınız bilmiyorum ama hindistan romu yüklediğinizde mi arama ve mesaj uygulaması ayriyeten çağrı kaydetme otomatik olarak geliyor.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14
Belki de yaptınız bilmiyorum ama hindistan romu yüklediğinizde mi arama ve mesaj uygulaması ayriyeten çağrı kaydetme otomatik olarak geliyor.

Eyvallah hocam. Hindistan rom kurdum. Kaldirdim sonra NFC çalışmıyor diye. EU rom kurdum. Onu da destek kesildi diye kaldırdım. Şimdi Endonezya rom kullanıyorum hem NFC hem arama mesaj uygulamaları var. Kafam rahat şuan :)

tugsanarda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Niyazi ARDA
Cihazım
Poco x3 nfc
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
7
Eyvallah hocam. Hindistan rom kurdum. Kaldirdim sonra NFC çalışmıyor diye. EU rom kurdum. Onu da destek kesildi diye kaldırdım. Şimdi Endonezya rom kullanıyorum hem NFC hem arama mesaj uygulamaları var. Kafam rahat şuan :)
Hocam bu cihazda nfc yok ki donanımsal olarak yok

has4N

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
1 hafta önce aldığım cihaz ile yaşadığım bir kaç ufak sorunlarım var,

- Bazen WiFi kopmaları oluyor ve hiç Wireless sinyali bulamıyor sonra geliyor geri gidiyor yada bağlı olduğu modem bağlantısı gözükmüyor ama diğer wireless ağlar gözüküyor (modem çalışıyor diğer cihazlar aktif şekilde kullanıyor).
- Mİ Band 4 var Bluetooth sürekli açık ondan oluyor diye bir yorum okudum ve bugün kapattım denemeye aldım.

Bu şekilde problem yaşayan oldu mu ? Başka önerileriniz varmıdır ?
Teşekkürler.

tfnylmz90

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Resmi 5 Plus
Konular
14

kdralptkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kadir
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
Merhabalar, 4 gün önce trendyol digitalfoniden redmi note 8 siparişi verdim. Ayın 7si oldu kargoya vermediler, canlı yardımla konuştuk işlerin uzayacağını anladığımda siparişi iptal ettim. Biraz araştırdım ve hepsiburada bittibitiyor kullanıcısından sipariş vermeyi düşündüm, burada da o kullanıcıyla ilgili şikayetleri okudum. Şu an incehesap ve bittibitiyor arasında kaldım, sizce ne yapmalıyım? Bu arada telefonu araştırdığımda içime çok sinmişti ama bazı problemler(ghost screenvb.) beni endişelendiriyor, sizce ne yapmalıyım?

aliveli78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 8
Konular
8
redmi note 8

miu 11,04 güncelleme geldi 675 mb

TNTB

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Mi8 Lite
Konular
11
Merhabalar, 4 gün önce trendyol digitalfoniden redmi note 8 siparişi verdim. Ayın 7si oldu kargoya vermediler, canlı yardımla konuştuk işlerin uzayacağını anladığımda siparişi iptal ettim. Biraz araştırdım ve hepsiburada bittibitiyor kullanıcısından sipariş vermeyi düşündüm, burada da o kullanıcıyla ilgili şikayetleri okudum. Şu an incehesap ve bittibitiyor arasında kaldım, sizce ne yapmalıyım? Bu arada telefonu araştırdığımda içime çok sinmişti ama bazı problemler(ghost screenvb.) beni endişelendiriyor, sizce ne yapmalıyım?

İncehesap daha bilindik bir firmadır.

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81
Hepsiburada kendi satıcısı olarak mavi rengini satıyor onu almanizi tavsiye ederim arada 30 40 tl oynuyor

aliveli78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 8
Konular
8
güncelleme gelmiş telefona sarja taktım günceleme yok diyor nedeni ne acaba

Üst Alt