hayir seervise gondeerrBende 2 kez oldu kendi kendine bir yerlere girdi telefon bu sorun yazılımsal mı acaba öyle duymuştum başkasına da olan var mı?
Arama yaparken mi oldu yoksa durup dururken miBende 2 kez oldu kendi kendine bir yerlere girdi telefon bu sorun yazılımsal mı acaba öyle duymuştum başkasına da olan var mı?
Benimde aynı şekilde oluyor yazılımsal olabilir diye duymuştum o yüzden güncelleme bekliyorumBenimde ilk aldığım sıralarda 4 yada 5 kez üst taraf kendiliğinden inip wifi olsun GSM veri olsun kendiliginden açılıp kapandi LED ışık Kendi kendine yandı pek üstüne düşmedim şimdiler de olmuyor acaba servislik bişey olabilir mi
Sorun devam ediyo mu acabaBenimde ilk aldığım sıralarda 4 yada 5 kez üst taraf kendiliğinden inip wifi olsun GSM veri olsun kendiliginden açılıp kapandi LED ışık Kendi kendine yandı pek üstüne düşmedim şimdiler de olmuyor acaba servislik bişey olabilir mi
Hayır artık olmuyor bir kaç sistem güncellemesi gelmişti belkide duzeltmislerdirSorun devam ediyo mu acaba