Hacim bende sıkıntı yok ve tianma bende deNote 8 almayı düşünüyordum ama bu video tamamen içimi kararttı
Renk dolgusunu soğuk yaptım ama yine aynı maalesef devam ediyorSorunun çözümünu yazmışti arkadaşin biri ekran renk dolgusunu soğuk yapin
Buna cihazın sahibi olarak siz karar veremiyorsanız, buradakilerin hiç birisi karar veremez.Benim cihazda da oldu bu sorun.
Geçen hafta Hepsiburadadan Redmi Note8 aldım. 1 hafta babam kullandı telefonu. Sonra ben babamdan aldım ve direk MiRoom Stable 11.0.2 yükledim.
Telefon 3 kere kendi kendine bir yerlere dokundu. Sonuncu dokunmada bildirim menüsünü açınca oldu ve 10 saniye boyunca rastgele bildirim kısa yollarına bastı. (Wifi,Hücresel veri, Karanlık mod,uçcak modu vs.)
Bu sorun MiRoom kaynaklı olabilir mi? Yoksa donanımsal mıdır?
Bu cuma iade için hakkımız olan 2 haftalık süre dolacak. İade etsem mi?
Cihazda ekran koruyucu yok. Ekranı markası huaxing. Aldığımdan beri cihazın ekranı rahatsız edici düzeyde kaygan.
Buna cihazın sahibi olarak siz karar veremiyorsanız, buradakilerin hiç birisi karar veremez.
İkinci defa uygunsuz dil uyarısı aldığınızda sistem tarafından süresiz uzaklaştırılacağınız için tekrar uyarı vermiyorum fakat tekrar etmeniz halinde ilgili arkadaşlarımız cezai yaptırımı uygulayacaklardır. Bu konu altındaki tartışma çıkartmak amaçlı yazmış olduğunuz mesaj ve bu mesajı alıntılayan diğer mesajlar kaldırıldı. Belirttiğiniz mesajda ise sadece kararı bir başkasının değil sizin vermeniz gerektiğine ilişkin tavsiyede bulunulmuş.Neden yorumları siliyorsunuz. Son zamanlarda iyice forumda kafalarına göre yorumlara müdahale ediyorsunuz.
Madem siliyorsunuz yorumumu aşağıda alıntıladığım yoruma neden müdahale yok. Allah aşkına hiçbir faydası var mı bu yorumun.
Çok saçma işler yapıyorsunuz.