Haber Redmi note 8 için Android 11 gelmiştir (global)

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Bana neden hala gelmedi acaba. Redmi note 8 MIUI 12.0.6.0 android 10 kullanıcısıyım. Android 11, MIUI 12.5 veya 13 ne zaman gelir veya gelecek midir?
Size gelmemesinin sebebini bilemem. Bootloader kilidiniz açık mı? Güncelleme ayarlarından "Güncellemeleri Erkenden Al" gibi bir ayar vardı, o ayar aktif mi?

Android 11 halihazırda global sürüme geldi. Tabi performans olarak çok kötü. MIUI 12.5 güncellemesi de Çin romuna geldi, globale de gelecektir. MIUI 13 gelir mi gelmez mi bilmiyorum. Benim tahminimce gelmez.

bqrqn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
baran
Cihazım
redmi note 8
Konular
2
Size gelmemesinin sebebini bilemem. Bootloader kilidiniz açık mı? Güncelleme ayarlarından "Güncellemeleri Erkenden Al" gibi bir ayar vardı, o ayar aktif mi?

Android 11 halihazırda global sürüme geldi. Tabi performans olarak çok kötü. MIUI 12.5 güncellemesi de Çin romuna geldi, globale de gelecektir. MIUI 13 gelir mi gelmez mi bilmiyorum. Benim tahminimce gelmez.
Android 11 e güncellememi önerir misiniz peki ? Şimdi de MIUI 12.0.2.0 güncellemesi geldi bu nedir yapmam gerekir mi ?

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Android 11 e güncellememi önerir misiniz peki ? Şimdi de MIUI 12.0.2.0 güncellemesi geldi bu nedir yapmam gerekir mi ?
O gelen 12.0.2.0 sürümü Android 11 güncellemesi oluyor. Yapmanızı önermem açıkçası. Pili emiyor çünkü.

bqrqn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
baran
Cihazım
redmi note 8
Konular
2
O gelen 12.0.2.0 sürümü Android 11 güncellemesi oluyor. Yapmanızı önermem açıkçası. Pili emiyor çünkü.
Çok teşekkürler son olarak da MIUI 12.5 veya 13 ne zaman gelir ? (13 gelmez demiştiniz galiba )

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Çok teşekkürler son olarak da MIUI 12.5 veya 13 ne zaman gelir ? (13 gelmez demiştiniz galiba )
O konuyu Xiaomi bile bilmiyor ki ben bileyim. :D Belli olmaz, MIUI 13 bile gelebilir ileride. MIUI 12.5 ne zaman gelir bilemiyorum. Xiaomi'nin güncelleme politikası berbat.

bqrqn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
baran
Cihazım
redmi note 8
Konular
2
O konuyu Xiaomi bile bilmiyor ki ben bileyim. :D Belli olmaz, MIUI 13 bile gelebilir ileride. MIUI 12.5 ne zaman gelir bilemiyorum. Xiaomi'nin güncelleme politikası berbat.
Teşekkürler, iyi akşamlar.

ExorTek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Yeni gelen Android 11/Miui 12.0.2.0 güncellemesini yapmayın çok kötü şekilde problemler var stabil falan da değil. Aşırı şarj gidiyor. Wifimde sorun olmamasına rağmen dakikada bir internet yok diyor bir şey yaptırmıyor. Bildirim paneli kasıyor. Uygulamaları alta alırken ikonları sağa sola sıçrıyor garip bir şekilde. Eski sürüme nasıl dönerim bilen birileri varsa aydınlatırsa memnun olurum

ExorTek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Yeni gelen Android 11/Miui 12.0.2.0 güncellemesini yapmayın çok kötü şekilde problemler var stabil falan da değil. Aşırı şarj gidiyor. Wifimde sorun olmamasına rağmen dakikada bir internet yok diyor bir şey yaptırmıyor. Bildirim paneli kasıyor. Uygulamaları alta alırken ikonları sağa sola sıçrıyor garip bir şekilde. Eski sürüme nasıl dönerim bilen birileri varsa aydınlatırsa memnun olurum
Ekteki video ile bahsettiğim ikon sorunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diğer wifi sorunu ise DNS ile alakalı yeni keşfettim. Eğer manuel dns kullanıyorsanız DNS servisi kapanıyor neden bilmiyorum haliyle de internet olsa bile yok gözüküyor

Ekli dosyalar

• Screenrecorder-2021-10-13-17-19-04-439.mp4
    1,6 MB · Görüntüleme: 1
Son düzenleme:

Ulascan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
3
Hocam bendede vowifi sürekli gidiyor. Beş dk varsa vowifi on dakika yok

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131

Biz miui 13ü kesin alırız, bu cihaz Android 11 almış hocam :D tabi çinlilerin işi belli olmaz :)

Üst Alt