- Adım
- Merdan
- Cihazım
- Poco F5
- Meslek
- Mekanik
- Konular
- 149
evet bu romda mevcutbana da miu arama lazım bu roomda var diye biliyorum ama ?
evet bu romda mevcutbana da miu arama lazım bu roomda var diye biliyorum ama ?
1. Sadece Google uygulamalarından kurtulmak için twrp yüklemene gerek yok. Bu adresten dosyaları indirtikten sonra belirtilen işlemleri yaparsan uygulamalarını kaldırırsın. TWRP üzerinden rom yükleyebilirsin, forumlara bakarsan ayrıntılı şekilde anlatılan konular mevcut. Yeni rom kurduğunda orjinal imei ne ise o olur diye biliyorum.selamın aleyküm hocam. redmi note 8 cihazımı yeni aldım yurtdışı imei kayıtlı ve bootloader kilidi açık. Şu an içinde miui global 11.0.12 kararlı sürümü var ve android 9 yüklü. ben google uygulamalarından kurtulmak için bu romu kurmak istiyorum fakat öncesinde twrp mi kurmam lazım ? twrp kurdum diyelim sonrasında bu romu twrp üzerinden yükleyebilir miyim ? (imei silinmesi gibi bir durumla karşılaşır mıyım ?
Teşekkürler hocam.
Qualcomm Snapdragon 665 işlemci olmasından dolayı, imei'ler işlemciye gömülü olarak geldiğiden imei kaybolmaz. Fakat yine de her türlü soruna karşı TWRP üzerinden imeiyedeği alınması doğru olur.Eğer de yanlış işlem yaparsan telefona zarar verebilirsiniz, bu yüzden dikkatli olmanız gerekiyor. Ayrıca sorumluluk size ait olacağından iki kere düşününimei atılmış cihazlarda sorun oluyor mu bu roma geçmekte?
imei atılmış cihazlarda sorun oluyor mu bu roma geçmekte?