Ofox bende de Magisk'te hata veriyor. Bu nedenle TWRP 3.5.2 resmi sürümü kurdum ancak bunda da kernel kurunca şifrelenme sorunu olabiliyor, kernel kurmadan stok kernel ile kullanıyorum romları. PitchBlack kurabilirsiniz ancak o da direkt şifreyi çözüyor, yani şifre istemeden dosyalara erişim sağlıyor recovery modda. Güvenlik konusunda çok iyi gelmedi bana bu nedenle.Hocalarım twrp hangi sürüm stabil çalışıyor bu romda şifreleme hatası vermeyen ofox magiskte hata veriyo
Fox bende de hata veriyor twrp forumda konusu olan twrp olurmu kernel fln kurmam sadece magiskOfox bende de Magisk'te hata veriyor. Bu nedenle TWRP 3.5.2 resmi sürümü kurdum ancak bunda da kernel kurunca şifrelenme sorunu olabiliyor, kernel kurmadan stok kernel ile kullanıyorum romları. PitchBlack kurabilirsiniz ancak o da direkt şifreyi çözüyor, yani şifre istemeden dosyalara erişim sağlıyor recovery modda. Güvenlik konusunda çok iyi gelmedi bana bu nedenle.
Ofox birçok kişide sorunsuz ama bende sorunlu, ben de düzgün bir custom recovery arıyorum açıkçası.
Evet ama istersen direkt son sürüm TWRP'nin img dosyasını indirip Ofox'tan kurabilirsin. Yine de önce yedek al, şifrelenme sorunu vs. olursa format data yaparsın.O
Fox bende de hata veriyor twrp forumda konusu olan twrp olurmu kernel fln kurmam sadece magisk
Evet ama istersen direkt son sürüm TWRP'nin img dosyasını indirip Ofox'tan kurabilirsin. Yine de önce yedek al, şifrelenme sorunu vs. olursa format data yaparsın.
Çalışıyor da kernel vs. kuramıyorum. Kurunca şifrelenme oluyor. İnsan endişe ediyor. Siz kuracaksanız 3.4.0 veya 3.4.0-1 sürümünü kurun. 3.5 sürümü A11 destekli ama sorun çıkabiliyor.Yok hocam forumdaki çalışıyorsa gerek yok başka twrpye
Hocam ofox dışında hiçbiri sifrelemediÇalışıyor da kernel vs. kuramıyorum. Kurunca şifrelenme oluyor. İnsan endişe ediyor. Siz kuracaksanız 3.4.0 veya 3.4.0-1 sürümünü kurun. 3.5 sürümü A11 destekli ama sorun çıkabiliyor.