- Adım
- Orhan
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 2
Hocam debloat yapmak için BL açık olmak zorunda mı?Bu rom tüm dengeleri değiştirecek keyifli kullanımlar hocam
Hocam debloat yapmak için BL açık olmak zorunda mı?Bu rom tüm dengeleri değiştirecek keyifli kullanımlar hocam
Hocam debloat yapmak için BL açık olmak zorunda mı?
Çok teşekkür ederim hocam eyvallah.Hayır gerek yok sadece Geliştirici Ayarlarından USB HATA AYİKLAMA seçeneğini açıp telefonu PC ye bağlayın dosya aktarım modunu secin
recovery yi indirdim 11.0.5 olanı mi flash görmedi sanirim 11.0.4 u indirip güncelleme yapsam olur herhalde dediğiniz bu sanırım
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
VallBu rom tüm dengeleri değiştirecek keyifli kullanımlar hocam
Hocam ben memnunum romdan ama format atmadım guncellemeden sonra.ama stabillik daha gelişmiş %30 jarzla 4 saat ekran süresi aldım..sizde Max süre ne kadar aldınız ?Bu rom tüm dengeleri değiştirecek keyifli kullanımlar hocam
Vall
Hocam ben memnunum romdan ama format atmadım guncellemeden sonra.ama stabillik daha gelişmiş %30 jarzla 4 saat ekran süresi aldım..sizde Max süre ne kadar aldınız ?
%10 Lara gelene kullanır duruma bakarım hocam..cihaza sürekli birşeyler yükleyen biri degilim..ağır oyun oynamam temiz bakarım ..genelde bütün eşyalarıma..temiz format atmadım jarzin bittiğinde haberleşelim.gerekirse atarım..ama donma kasma hicbirsey yaşamadım..stabillikte herhangi bir bozuklukta görmedim ..bende son durum buHocam henüz full şarj edip test etme imkanım olmadı.Güncellemeden sonra temiz bir format öneririm ben öyle yapıyorum.
Ekleme : Şimdi baktım %37 şarj ile 4 saat ekran süresi var Cihaz 12 saati falan rahat görecek gibi