Rom Redmi Note 8 Hindistan Kararlı V11.0.5.0 PCOINXM İndirme Bağlantısı

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Miui 12 Android 10, ama bu rom Android 9 sıkıntı çıkmaz mı. Arb kontrolünde sonuç 1 çıkıyor.
Çıkmaz hocam,miui 12 ve android 10 yüklü iken defalarca kez sürüm düşürdüm sorun yaşamazsınız

Gullu83

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Rom root
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Grafiker, Office
Konular
1
Twrp açıp wipe dalvik cache system data seçip wipe yapın ardından indirdiğiniz recovery romunu flaşlayıp arkasından magisk flaşlayın.Eğer sd kart ya da pc varsa ınternal storage de işaretli olsun install i öyle uygulayın
Bunları yaptıktan sonra cihaz sıfırlanır değil mi hocam? tüm yedekleri almalıyız bir diğeri bende kamera baglanilamiyor hatası var ota güncellemesi 11.0.9 du onun trwp versiyonu sıfırlama yapmadan yüklemiştim tekrar bunu mu bu işlemleri yapıp yüklemeliyim yoksa bu rom 11.0.9 a fire daha mı iyi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihaz redmi note 8 IMEI kayıtlı olduğu için IMEI nin uçmasını istemem..

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Bunları yaptıktan sonra cihaz sıfırlanır değil mi hocam? tüm yedekleri almalıyız bir diğeri bende kamera baglanilamiyor hatası var ota güncellemesi 11.0.9 du onun trwp versiyonu sıfırlama yapmadan yüklemiştim tekrar bunu mu bu işlemleri yapıp yüklemeliyim yoksa bu rom 11.0.9 a fire daha mı iyi?

Cihaz redmi note 8 IMEI kayıtlı olduğu için IMEI nin uçmasını istemem..
Sıfırlanır hocam fastboot romunu mi flash ile kurun ayrıca IMEI de sorun olmaz

Gullu83

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Rom root
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Grafiker, Office
Konular
1
Sıfırlanır hocam fastboot romunu mi flash ile kurun ayrıca IMEI de sorun olmaz
Trwp ile kursam ne olur peki trwp versiyonunu indiriyorum şu an dediğiniz gibi mi flaşı hiç kullanmadım ilk defa mui arayüzü kullanıyorum hocam...

Trwp ile kursam ne olur peki trwp versiyonunu indiriyorum şu an dediğiniz gibi mi flaşı hiç kullanmadım ilk defa mui arayüzü kullanıyorum hocam...
Bir diğer neden de evde wifi yok mobul veri ile indiriyorum romu fastboot romunu boyutu daha yüksek bağlantı kopar falan olursa netim bitebilir hocam...

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241

Bir diğer neden de evde wifi yok mobul veri ile indiriyorum romu fastboot romunu boyutu daha yüksek bağlantı kopar falan olursa netim bitebilir hocam...
twrp ile kurmayı çok önermiyorum twrp silinebilir arkasından magisk flaşlayın ve de bölge sorunu var

Gullu83

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Rom root
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Grafiker, Office
Konular
1
twrp ile kurmayı çok önermiyorum twrp silinebilir arkasından magisk flaşlayın ve de bölge sorunu var
Hmm anladım hocam peki benim sorunum şu şekilde cihaz 4 gündür kameraya bağlanmıyor trwp den format data yapmamı söylediler bunu yaparsam sorun çözülür mü acaba? Ben de esasen IMEI kayıtlı olduğu için mevcut rom ile kullanmak istiyorum hocam...

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hmm anladım hocam peki benim sorunum şu şekilde cihaz 4 gündür kameraya bağlanmıyor trwp den format data yapmamı söylediler bunu yaparsam sorun çözülür mü acaba? Ben de esasen IMEI kayıtlı olduğu için mevcut rom ile kullanmak istiyorum hocam...
bilgisayar bulduğunuz zaman mi flash ile kurulum yapın sorun kökten çözülür yazılımsal ise

Gullu83

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Rom root
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Grafiker, Office
Konular
1
Mas
bilgisayar bulduğunuz zaman mi flash ile kurulum yapın sorun kökten çözülür yazılımsal ise
Masaüstü PC var hocam win7 32 bit bu PC ile olur mu tüm driverleri falan yüklü cihazın

Üst Alt