Rom Redmi Note 8 Hindistan Kararlı V11.0.5.0 PCOINXM İndirme Bağlantısı

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
QUOTE="StreX, post: 987503, member: 58113"]
Hayır hocam,Stock rom kuracaksam her zaman fastboot üzerinden kurarım sadece merakımdan ekran kaydedici ile video çekip paylaşma şansınız var mı ?
[/QUOTE]
Hocam o saate musait degildim simdi atayim dedim ekran görüntüsü videosu cektim..1 dakika 4 saniye ..dosya boyutu çok yüksek diyor baktim 32 MB ..yukluyemedim..ama konuyu iyiki açtın sayende tam ekrana alıştım vallaha..böle daha güzelmiş..neden daha önce kullanmamışım..
Gerçi hep romlara ekran sürelerine takıldık :) TLF ozelliklerini unutmuşum yaf.. ne cevherler varmış sende redmi note 8 :)

tahacld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
RN8
Konular
2
Bu gece belki miui 12 betası gelir RN8'e.

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10

V_gokcer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Bu arada kurulumu yaptım.Yazılım Mayıs 2020 Google güvenlik yaması ile geliyor.Ben hiç bir versiyonda bunu görmemiştim.Buna önem verenlerin de dikkatine..

Bu arada rom ilk incelememe göre harika bir hal almış menude sıfır kasma var.Şöyle soyliyim açık uygulamalara girdiginizde yada uygulamayı arkaya attıgınızca Tam ekran hareketleri ile kullanırken hafif bir kasma olurdu, bu tamamen kalkmıs. Çok iddaalı olacak ama şu ana kadar kullandığım en iyi rom bu.Yukarıda yazdıklarım hakkında yanılmamışım. Kurun deneyin arkadaşlar Miui 11 de bu telefona yapılmış en büyük güzellik bu rom.

Ben ayarlar menusundeki simgelerdede değişiklikler gördüm ayrıca kurulum ekranı ve menulerde bazı yerler MIUI 12 ye selam çakıyor :)

Orjinal rom kullanmak isteyen gerçek gizliliğe önem veren herkese bu rom u öneriyorum. (Android güvenlik yaması Mayıs ayını içeriyor)

Daha debloat yapmadım bile ancak rom gerçekten hakkını verecek gibi duruyor.

Debloat yapmak isteyenler aşağıda vereceğim linkten XiaomiADBFastbootTools indirsinler..Sonrasında cihazı Geliştirici seçeneklerden- Hata ayıklama modunda pc ye baglasınlar ve programı acsınlar.Devamlı kullanmadıgınız hatta hiç kullanmadıgınız bir sürü uygumala mevcut bunları Disable diyerek rom dan arındırın. Bu sayede hem akıcılıgın hemde batarya süresinin eu, miroom yada miumix gibi romlardan farklı olmadıgını hatta daha iyi bile olabilecegini deneyimleyin..

Takıldığınız konularda devamlı danışabilirsiniz.

Saygılarımla..

Bu arada söz verdiğim üzere kendi debloat listem StreX hocam için ;)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
11.0.9 ne zmn gelicek hindistan sürümüne

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
1
11.0.9 ne zmn gelicek hindistan sürümüne

11.0.9 Hindistan sürümüne gelmez..Avrupa Global e ait bir sürüm numarası o..Genelde yeni versiyonların çıkış sıralaması Çin-Hindistan ve Endonezya-Global diye gider.Yani Global e en son verilir.Yani Globaldeki 11.0.9.0 Hindistan sürümündeki 11.0.5.0 a denk gelir..

mfa5

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Mİ5s-RNote8
Meslek
Öğrenci
Konular
13
TWRP üzerinden nasıl kurulduğunu detaylı anlatır mısınız? Bu konuda fazlaca acemiyim

ilyascetin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Bu romu mi globe 20.7.16 miui 12 yüklü telefonuma miflash ile yüklersem sorun olur mu?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
TWRP üzerinden nasıl kurulduğunu detaylı anlatır mısınız? Bu konuda fazlaca acemiyim
Twrp açıp wipe dalvik cache system data seçip wipe yapın ardından indirdiğiniz recovery romunu flaşlayıp arkasından magisk flaşlayın.Eğer sd kart ya da pc varsa ınternal storage de işaretli olsun install i öyle uygulayın

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241