Bu arada kurulumu yaptım.Yazılım Mayıs 2020 Google güvenlik yaması ile geliyor.Ben hiç bir versiyonda bunu görmemiştim.Buna önem verenlerin de dikkatine..
Bu arada rom ilk incelememe göre harika bir hal almış menude sıfır kasma var.Şöyle soyliyim açık uygulamalara girdiginizde yada uygulamayı arkaya attıgınızca Tam ekran hareketleri ile kullanırken hafif bir kasma olurdu, bu tamamen kalkmıs. Çok iddaalı olacak ama şu ana kadar kullandığım en iyi rom bu.Yukarıda yazdıklarım hakkında yanılmamışım. Kurun deneyin arkadaşlar Miui 11 de bu telefona yapılmış en büyük güzellik bu rom.
Ben ayarlar menusundeki simgelerdede değişiklikler gördüm ayrıca kurulum ekranı ve menulerde bazı yerler MIUI 12 ye selam çakıyor
Orjinal rom kullanmak isteyen gerçek gizliliğe önem veren herkese bu rom u öneriyorum. (Android güvenlik yaması Mayıs ayını içeriyor)
Daha debloat yapmadım bile ancak rom gerçekten hakkını verecek gibi duruyor.
Debloat yapmak isteyenler aşağıda vereceğim linkten
XiaomiADBFastbootTools indirsinler..Sonrasında cihazı Geliştirici seçeneklerden- Hata ayıklama modunda pc ye baglasınlar ve programı acsınlar.Devamlı kullanmadıgınız hatta hiç kullanmadıgınız bir sürü uygumala mevcut bunları Disable diyerek rom dan arındırın. Bu sayede hem akıcılıgın hemde batarya süresinin eu, miroom yada miumix gibi romlardan farklı olmadıgını hatta daha iyi bile olabilecegini deneyimleyin..
Takıldığınız konularda devamlı danışabilirsiniz.
Saygılarımla..
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu arada söz verdiğim üzere kendi debloat listem
StreX hocam için
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.