Rom Redmi Note 8 Hindistan Kararlı V11.0.5.0 PCOINXM İndirme Bağlantısı

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
herşey için çok saolun hocam ...programı çalıştırmam biraz uğraştırdı ama yaptım... artı türkçe olması işimi dahada kolayaştırdı...
wborland hocamın verdiği dubload listesindekileride sildim.. bakalım sonuca artık..

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
herşey için çok saolun hocam ...programı çalıştırmam biraz uğraştırdı ama yaptım... artı türkçe olması işimi dahada kolayaştırdı...
wborland hocamın verdiği dubload listesindekileride sildim.. bakalım sonuca artık..
Rica ederim

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam valla aosp nin yeri ayrı denemeyi seviyorum ama kullanamıyorum,Miui romlar da aylardır güncelleme almıyor maalesef,o yüzden en güncelini kurdum pil ve akıcılık güzel debloat da yapınca on numara oldu Miui 12 gelene kadar kullanmak istiyorum.

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Hocam valla aosp nin yeri ayrı denemeyi seviyorum ama kullanamıyorum,Miui romlar da aylardır güncelleme almıyor maalesef,o yüzden en güncelini kurdum pil ve akıcılık güzel debloat da yapınca on numara oldu Miui 12 gelene kadar kullanmak istiyorum.
Bende kurmak için indiriyorum ve recovery den kuracağım. Debloat listesinide şuradaki olarak yapacağım sanırım

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
3
2 gün önce Endonezya romdan hindistan roma geçtim.Akıcılık ve batarya performansı hissedilir derecede iyileşme mevcut.Hint romundan devam.

Üst Alt