- Adım
- Bahadır
- Cihazım
- Red mi note 10
- Konular
- 6
Debloat listesi vardi oradaki herşey dirHer şeyi derken
Debloat listesi vardi oradaki herşey dirHer şeyi derken
rica ederim hocam...yinede arada bir kontol edin orda bir fırıldak dönüyor ama anlamadım ben ben kapattığım halde nasıl güncelledi hale merak ediyorum..o yüzden arada bir kontrol ederim orayıGüncellemeyi kaldırdm bilgi için teşekkürler
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hocam o programı çalıştıramadım bir türlü. .XiaomiADBFastbootTools programın adı bu java nın son sürümünü indirip kurun dedi arkadaş.. hocam bu java nın son sürümünün direk indirme linkini bana atabilirmisiniz ? ben programı indirdim ama çalıştıramadım...Siz bence debloat yapıp kullanın bir de
javanın son sürümünün yanında ek bir java uygulaması daha olması gerekli, onu da kurup öyle dene, ben farklı bi yöntemle yapıyorum silme işlemlerimi..hocam o programı çalıştıramadım bir türlü. .XiaomiADBFastbootTools programın adı bu java nın son sürümünü indirip kurun dedi arkadaş.. hocam bu java nın son sürümünün direk indirme linkini bana atabilirmisiniz ? ben programı indirdim ama çalıştıramadım...
Az sonra link atıcam kesin çözüm için.hocam o programı çalıştıramadım bir türlü. .XiaomiADBFastbootTools programın adı bu java nın son sürümünü indirip kurun dedi arkadaş.. hocam bu java nın son sürümünün direk indirme linkini bana atabilirmisiniz ? ben programı indirdim ama çalıştıramadım...
ADAMSINAz sonra link atıcam kesin çözüm için.
Peki thermal programlar ile telefondan olmuyor mu illa pc mi lazım.Az sonra link atıcam kesin çözüm için.