- Adım
- Teoman
- Cihazım
- Poco x6
- Meslek
- Memur
- Konular
- 12
10-11 civarı...Normal kullanımda ekran süresi ne durumda hocam ?,merak ettiğim konu bu
10-11 civarı...Normal kullanımda ekran süresi ne durumda hocam ?,merak ettiğim konu bu
10-11 civarı...
Biraz daha azdı ama bu rom bence miromdan iyi kardeşim. Tercih...MiRoomda ne kadar alıyordunuz hocam.
Bu romda sevmediğim şey ikon sayısı az artıyor ve uygulamalarda çok fazla reklam var harici akıcı ve pil bitmiyor gibi sankiBiraz daha azdı ama bu rom bence miromdan iyi kardeşim. Tercih...
Neden ?modlu mu kullanıyorsunuzMiui 12 gelene kadar kullanalım bakalım, WhatsApp'dan süre kısıtlaması aldım şuan WhatsApp'ı kullanamıyorum bu yüzden bir süre rom kurmayacağım, o ara pili test ederim
Reklamları engelleyebiliyorsun kardeşim. Reklam çıkan uygulamanın ayarlarına git ve öneriler veya tavsiyeleri devre dışı bırak. Bu kısım bazılarında hakkında kısmında. Sen halledersin...Bu romda sevmediğim şey ikon sayısı az artıyor ve uygulamalarda çok fazla reklam var harici akıcı ve pil bitmiyor gibi sanki
Hayır hocam,sürekli rom denemekten sistem güvenlik ihlali zannedip bir sonraki aktivasyon mesajını 40 saat sonraya ertelediNeden ?modlu mu kullanıyorsunuz
Makinemizin üreticisi çinlilerin meşhur bir lafı var : "Çalışıyorsa kurduklama "Hayır hocam,sürekli rom denemekten sistem güvenlik ihlali zannedip bir sonraki aktivasyon mesajını 40 saat sonraya erteledi
Haha muzdaripgillerdeniz. Bende de bir hata ile tüm mesajlarım gitmişti. Yedeklememis uygulama. artık duruldum 2-3 güne bir deniyorumHayır hocam,sürekli rom denemekten sistem güvenlik ihlali zannedip bir sonraki aktivasyon mesajını 40 saat sonraya erteledi