Rom Redmi Note 8 Hindistan Kararlı V11.0.5.0 PCOINXM İndirme Bağlantısı

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hayrını gör. Ben şimdilik burdayım kardeşim... Oyun oynarken ve şarj olurken aşırı ısınıyor miroom, sende de oluyor mu acaba? Hinduda bu sıkıntı yok da...
Şu aralar benim cihaz da ısınıyor ama havalara veriyorum hocam,harici çok rom denedim hep eksik geldi Hint romunu 2 sefer kurdum akıcılık pil var ama özellik yok hepsi olmasa da olur ama 1-2 şey olmazsa olmazım...

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Tech karan yenj port yayınlamış

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam miroom daydiniz galiba en son tekrar Hint romunami geliyorsunuz :)
Kurdum hocam,MiRoom da sıkıntı yoktu da bir süre rom işine vakit ayırmamam gerekiyor bu yüzden twrp de kalksın diye MiFlash ile hint romu kurdum az önce.

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Kurdum hocam,MiRoom da sıkıntı yoktu da bir süre rom işine vakit ayırmamam gerekiyor bu yüzden twrp de kalksın diye MiFlash ile hint romu kurdum az önce.
Hayırlı olsun hocam..ben 2 gün önce bir test daha yaptim bu romla.ben sürekli kullanımda uzun ekran süreleri aldım bu romda..birde uzun test edeyim dedim 1 gün 12 saat beklemesi süresi 6 saat 52 dakika ekran süresi %38 jarzin vardı hala valla ben sevdim bu romu :) biraz önce jarzda taktım malum akşam maç var..jarzda kullanmayı da sevmediğim icin TLF..ama normal kullanımda 2 günü çok rahat çıkarır.. saygılar..

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hayırlı olsun hocam..ben 2 gün önce bir test daha yaptim bu romla.ben sürekli kullanımda uzun ekran süreleri aldım bu romda..birde uzun test edeyim dedim 1 gün 12 saat beklemesi süresi 6 saat 52 dakika ekran süresi %38 jarzin vardı hala valla ben sevdim bu romu :) biraz önce jarzda taktım malum akşam maç var..jarzda kullanmayı da sevmediğim icin TLF..ama normal kullanımda 2 günü çok rahat çıkarır.. saygılar..
Normal kullanımda ekran süresi ne durumda hocam ?,merak ettiğim konu bu

DeathSilence

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
3
Gorunuse gore herkes memnun bu romdan bl kilidi acildigi vakit sans verecegim bende.

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Normal kullanımda ekran süresi ne durumda hocam ?,merak ettiğim konu bu
Normal kullanimdan kastımız hocam..kişiden kişiye değişir .. mesela bazen TLF saat başı 1 kişi arar bazen tüm gün kimse aramaz.. sürekli kullanımda en az 11 saat ekran süresi ..normal kullanım kişiden kişiye işlerimize göre degisir..ben desem doğru cikmiyabilir..ama telefonu işiniz oldukça elinize alırsanız..ben tahminim en az 1.5 günle 2 gün arası gider jarzi..mesela gece yatarken interneti kapattiim saat 23 de sabah 8 de %2 jarz gitmişti .buda doğal bence..oyunlarda test edemedim..çünkü bana göre TLF oyun icin değil bilgisayar oyun için..

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Miui 12 gelene kadar kullanalım bakalım, WhatsApp'dan süre kısıtlaması aldım şuan WhatsApp'ı kullanamıyorum bu yüzden bir süre rom kurmayacağım, o ara pili test ederim

Üst Alt