- Adım
- Sertaç
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 13
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bu hatayı alıyorum sebebi ne hocam?Öyle Hindistan romuna geçilmez hocam Bl kilit açın öyle geçebilirsiniz mi flash ile. Ama bazı arkadaşlar bl kilit kapalıyken bile geçilebileceğini söylüyorlarResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.bu hatayı alıyorum sebebi ne hocam?
Twrp ile önermiyorum recovery dosyayı indirmeniz lazım twrp için. Önermeme sebebim ise twrp ile rom kurulumu yaparsanız bölge sorunu yaşarsınız sürekli çin olarak kalıyor. Face id çalışmıyor ve temalar bölümüdeTwrp ile romu yüklicem hangi linkten indirmem gerekiyor ?
Bölge Çin'de takılı kalma sorunu Custom romdan Global roma Twrp üzerinden geçiş yapılırsa yaşanır hocam. Güncelleme ile bir sorun olmayacaktır.Twrp ile önermiyorum recovery dosyayı indirmeniz lazım twrp için. Önermeme sebebim ise twrp ile rom kurulumu yaparsanız bölge sorunu yaşarsınız sürekli çin olarak kalıyor. Face id çalışmıyor ve temalar bölümüde
Fastboot indirme bağlantısını indirmelisiniz, henüz yayımlanmadı.Mi flash tool ile nasıl yüklerim hangi linkten indirmem gerekiyor
Evet haklısınız hocam Ben öyle sanmışımBölge Çin'de takılı kalma sorunu Custom romdan Global roma Twrp üzerinden geçiş yapılırsa yaşanır hocam. Güncelleme ile bir sorun olmayacaktır.
Ek olarak bu konudaki yöntemle bölgeyi Türkiye yapabilirsiniz.
Rehber - MIUI Bölge Sorunu Düzeltme -TWRP+ROOT-
Bildiğiniz gibi MIUI Beta romlarına bölge değiştirme seçeneğini kaldırdı bu paylaşacağım dosya ile bu sorunu da ortadan kaldıracağız. Bölge kısmına girince otomatik olarak atıyordu. Ben kendim MIUIPRO 8.9.13 üzerinde sizlere göstereceğim. Herhangi bir MIUI tabanlı romlarda çalışır...forum.miuiturkiye.net
Mi Recovery 3.0 menüsü ile mi karşılaşıyorsunuz hocam? Güncelleme sonrası Magisk yüklemediyseniz Twrp silinmiştir. Yeniden yükleyebilirsiniz.Herşeyde sorun çıkıyor arkadaş , forumdan redmi note 8 twrp dosyasını indirdim kurmaya başladım başarıyla yüklendi uyarısını aldım . Şuan twrp moduna gecemiyorum sebebi ne ?