- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Galaxy s4
- Konular
- 15
Ek olarak sensör sorunu da yokBende tersine hocam Global rom kasma donma vardı Hindistan Rom en iyisi bence
Ek olarak sensör sorunu da yokBende tersine hocam Global rom kasma donma vardı Hindistan Rom en iyisi bence
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi Note 8 Hindistan Kararlı v11.0.3.0 PCOINXM
Güncelleme Yöntemleri
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit
Mi Flash Tool – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
OTA İndirme Bağlantısı ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhaba hocam, XiaomiTool v2 ile Bootloader Kilidini açmadan resmi romlar arasında geçiş yapabilirsiniz.Ustam Kilidi açmadan garantiden çıkmadan global romdan hindistan yada endonezya roma geçiş yapabilirmiyiz?
Eski telefonum Redmi note 2 prime modeliydi çağrı kaydedici kendinde vardı Note 8 telefonda yok çağrı kaydedici çok kullandığım bir uygulamaydı hindistan ve endonezya romunda çağrı kaydedici varmış.
Son zamanlarda herhangi bir telefona rom atmadım ota twrp flash ne anlama geliyor bilmiyorum
7-8 sene önce birkaç telefona rom attım ama o zamandan beri hiç yapmadım
Teşekkürler ustam en kısa zamanda unlock olarak yükleyeceğimMerhaba hocam, XiaomiTool v2 ile Bootloader Kilidini açmadan resmi romlar arasında geçiş yapabilirsiniz.
Rehber - XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım
GÜNCELLEME: 25.06.2021 Konuya ilgi gösterip ilgilenen ve takipçisi olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sayenizde 100 sayfalık konu oluşmuş vaziyette. Bir çok arkadaşım olmadığından yapamadığından hata verdiğinden bahsetmiş işte programın iyi tarafı da burada çünkü hiç kimse telefonumu bozdu...forum.miuiturkiye.net