Format sistem, data cache yapıp sıfırdan bunu kuracam bakalımEvet hocam.
Farklı Magisk sürümü yüklemeyi deneyin hocam.Bu romun üstüne magisk flaşlayınca twrp ye atıyor sürekli. Var mıdır bunun bi çözümü ??
19.2 ile 20.3 denedim ikisinde de aynı sonuçFarklı Magisk sürümü yüklemeyi deneyin hocam.
Bir de bunu kurdum ama bu mu yoksa eu rom mu kurmak mantıklı sizce ?Farklı Magisk sürümü yüklemeyi deneyin hocam.
Orange fox recovery kurun öyle deneyin çünkü dm verity yi ortadan kaldırıyor sizde şu an dm verity açık olduğu için telefon açılmoyor hocam19.2 ile 20.3 denedim ikisinde de aynı sonuç
Orange fox recovery kurun öyle deneyin çünkü dm verity yi ortadan kaldırıyor sizde şu an dm verity açık olduğu için telefon açılmoyor hocam
Magiskten önce flaşlamıştım bunu bi re sonrasında flaşlayıp deniyeyimOrange fox recovery kurun öyle deneyin çünkü dm verity yi ortadan kaldırıyor sizde şu an dm verity açık olduğu için telefon açılmoyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediryada magiskten sonra bunu flashlayın
Bu sefer de açılış ekranında kaldı rootsuz mu devam etsem napsamMagiskten önce flaşlamıştım bunu bi re sonrasında flaşlayıp deniyeyim