Yardım redmi note 8 hayalet ekran sorunu

mrtalidyg

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8 pr
Konular
37
Merhabalar 2 aylık redmi note 8 cihazımda ghost screen oluşup oluşup kayboluyor genellikle oyun oynarken telefon ısınınca oluşuyor fazla ağır oyun oynamıyorum 15DK oynadıktan sonra oluşuyor... bazen oyun içindeki simgelerin izi kalıyor bazende navigasyon tuşlarının izi kalıyor oyundan çıkıp veya telefonu kapatıp biraz beklediğimde izler kayboluyor sonra yeniden oynadığımda geri oluşuyor artık telefonda oyun oynamaya korkar oldum bi çözümü varmı oluşmaması için? yada güncelleme ile geçebilecek birşey mi? lütfen cevap

Karb10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oguzhan
Cihazım
Smart6 ultra
Konular
26
Senin panelin tianmaymis o yüzden oluyor tianma paneller 5 para etmez.

Oyla:

Karb10

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oguzhan
Cihazım
Smart6 ultra
Konular
26
Allah'tan bana huaxing panel denk geldi.

Oyla:

Mervan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mervan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
Tianma sabıkalı. Xiaomi de sürekli yardım ve yataklık yapıyor şu panele. Madem bu kadar problem yaşayan kullanıcı var o zaman bu paneli kullanma telefonlarında ya.

Hep söylüyorum Xiaomi telefonumu sevdim diye. Ama telefon değiştirecek olursam, sırf bu tarz problemler yüzünden Xiaomi tercih etmemeye çalışacağım.

Ayrıca probleminizin tek çözümü panel değişimi. Diğer bütün çözümler sorunun maalesef sadece üstünü örter. Ben kendi telefonumun açılmasını istemediğim için tamire göndermedim. Gittiği yere kadar.

Oyla:

Uygar62

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uygar
Cihazım
Redmi note 7
Konular
42
Gerçekten bu kadar sıkıntılı bir firma görmedim ne yazılımında hayır var ne ekranında hayır var bende de ghost oldu ghostu çözdüm şimdide pixeli yanmış alıp duvardan duvara firlatacaksin :@ S5 kullandım ekran yanığı oldu note 4 kullandım ekran yanığı oldu s6 edge kullandım ekran yanığı oldu A50 alacaktım korktum bunu aldım bunda da ghost screen oldu headbang~~
Yazılım inanılmaz berbat artık bıktırdı nasıl bir şirket iyi giden pilim şimdi oyunlarda su gibi bi an önce çare gelsin bezdirdi vallahi.

Oyla:

xbatubgc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Tianma sabıkalı. Xiaomi de sürekli yardım ve yataklık yapıyor şu panele. Madem bu kadar problem yaşayan kullanıcı var o zaman bu paneli kullanma telefonlarında ya.

Hep söylüyorum Xiaomi telefonumu sevdim diye. Ama telefon değiştirecek olursam, sırf bu tarz problemler yüzünden Xiaomi tercih etmemeye çalışacağım.

Ayrıca probleminizin tek çözümü panel değişimi. Diğer bütün çözümler sorunun maalesef sadece üstünü örter. Ben kendi telefonumun açılmasını istemediğim için tamire göndermedim. Gittiği yere kadar.
Katılıyorum, ben nekadar tianma kullanıp sorun yaşamasamda yaşıyan bi hayli çok...

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Note 8 de ghost screen çok yok sanırım. En azından bi note 7 değil.

Oyla:

Uygar62

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uygar
Cihazım
Redmi note 7
Konular
42

Hocam niye telefonu açtırmıyorsunuz.

Oyla:
Üst Alt