- Konular
- 0
Fark edilebilir hiçbir şey yok.pil batarya da iyileşme olmuş mu yeni güncelleme ile
Fark edilebilir hiçbir şey yok.pil batarya da iyileşme olmuş mu yeni güncelleme ile
Bende Fark görmedim.belkide sadece güvenlik yaması güncellenmiştir dikkat etmedim Esas Bize MIUI 12.5 Lazım İnşallah 1.2 Aya Gelir.Başka güncelleme gelmez Artık BuTelefonaFark edilebilir hiçbir şey yok.
En son Android 11 ile MIUI 12.5 belki bir ihtimal MIUI 13 gelir, başka da büyük bir güncelleme gelmez hocam. Zaten gelse de cihaz kaldıramaz gider yeni cihaz alırız. 2 senelik oldu hala yazılımını adam edemediler. Çok şey beklemeyelim.Bende Fark görmedim.belkide sadece güvenlik yaması güncellenmiştir dikkat etmedim Esas Bize MIUI 12.5 Lazım İnşallah 1.2 Aya Gelir.Başka güncelleme gelmez Artık BuTelefona
Teşekkürler HocamFastboot rom İndirme bağlantısı.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Tam olarak nereden nasıl yapıyoruz varsayılan ne demek nereden girdiniz anlamadım bulamıyorum optimizasyon kısmınıBen değişiklik görmedim güvenlik güncellemesi nisan ayı olmuş birde miui optimizasyonunu gizlemişler. Geliştirici seçeneklerinde varsayılan ayarlara bir kaç kez tıklayınca miui optimizasyonu görünür hale geliyor.