Banada dün geldi fakat indiriyorum telefon açılıp kapanıyor rom yükle diyor nasıl yapabilirimMIUI 11.0.12.0 kullanıyorum ve an itibariyle 12.0.3.0 sürümü geldi.
Hocam inanın bir fikrim yok. Bootloader kilidiniz kapalı mı, root yüklü mü, twrp kurulumu mu?Banada dün geldi fakat indiriyorum telefon açılıp kapanıyor rom yükle diyor nasıl yapabilirim
Hocam Bootloader konusunda bir fikrim yok root yükümü bilmiyorum twrp kurulu değil sanırım öyle bişey gözüme çarpmadı bunlara nerden bakabilirim olup olmadığınaHocam inanın bir fikrim yok. Bootloader kilidiniz kapalı mı, root yüklü mü, twrp kurulumu mu?
Hocam yenide başlarken ekranın altinda Unlocked yazıyorsa ya da yine telefon açılırken kameranin altinda kilit açık simgesi varsa bootloader kilidi açıktır. Root yüklü mü bilmiyorsaniz yüklü değildir.Hocam Bootloader konusunda bir fikrim yok root yükümü bilmiyorum twrp kurulu değil sanırım öyle bişey gözüme çarpmadı bunlara nerden bakabilirim olup olmadığına
Aynen kilit açık baktım root yüklü değil sanırım YouTube den baktım çok teferruatlı bilgisayara falan bağlıyor vs nekadar saçma bir işlem sıfır cihaz güncelleme almak için manuel iş yapmaya uğraşıyoruzHocam yenide başlarken ekranın altinda Unlocked yazıyorsa ya da yine telefon açılırken kameranin altinda kilit açık simgesi varsa bootloader kilidi açıktır. Root yüklü mü bilmiyorsaniz yüklü değildir.
Hocam cihazınıza imei repair işlemi yapıldı mi? Sıfır yurtiçi kayitli cihazin kilidi siz açmadıysanız açık olmamalıAynen kilit açık baktım root yüklü değil sanırım YouTube den baktım çok teferruatlı bilgisayara falan bağlıyor vs nekadar saçma bir işlem sıfır cihaz güncelleme almak için manuel iş yapmaya uğraşıyoruz
Yurtdışı cihaz IMEI kaydı yapıldıHocam cihazınıza imei repair işlemi yapıldı mi? Sıfır yurtiçi kayitli cihazin kilidi siz açmadıysanız açık olmamalı
Yasa dışı(Kaçak) cihaz alıpYurtdışı cihaz IMEI kaydı yapıldı
Almadım hediye geldi mi flaş olayını biraz daha açarsan nasıl kurulum yapacağımı çok makbule geçerYasa dışı(Kaçak) cihaz alıp
Güncelleme olayını saçma bulmanız tuhaf doğrusu
Mi flash ile temiz kurulum yaparsanız güncellemelerde sorun yaşamazsınız.