saygı değer murathak198555: kardeşim iyi sağlıklı günler dilerim kusura bakılacak bir şey yok ayrıca çıkışınız sert de degil burada düşüncelerimizi fikirlerimizi paylaşıyoruz faydalanıyoruzda müsterih olun sevgiler saygılarsert çıkmışım gibi anladıysanız kusura bakmayın hocam xiaomi güncelleme konusunda çok tutarsız resmi xiaomi forumunda şubat/mart sonunda çıkabileceği yazıyodu tabi dip notda eklemişler tarihler uzayabilir/değişebilir diye ben kısa vadede güncellemenin geleceğine inanmayanlardanım saygılar.
iyi günler hocam dediğiniz gibi olgunlaşıp gelmesi iyi olur sorunlar giderilmiş olur ama ne varki bizler sabırsızız bekleyen derviş muradına erermiş diyelimBizim cihaza global 12.5 geç gelir hocam. Henüz Çin Beta'ya gelmedi. Ayrıca A11 de geldiği için şu an baya optimize edilmesi gerekiyor. Çin Stabil'e bile bir, bir buçuk ay sürer gibime geliyor. Açıkçası daha erken gelmesini de istemem ben çünkü optimizasyon konusunda berbatlar zaten, yine kötü bir güncelleme gelebilir.
Hocam banada güncelleme bugün geldi yaptım şöyle bi durum varO bar bu cihaza muhtemelen gelmeyecek.
Bu sürümde o bar yok hocam. Ama gelecek kesinlikle. Çünkü android 11 çin betasinda geldi. Globale gelmesi uzun sürebilir ancak gelecek.Hocam banada güncelleme bugün geldi yaptım şöyle bi durum var
Ben de onu soracaktım az önce kuzenime yaptık güncellemeyi. Öyle gri gri görünce garipsedim çok çirkin görünüyor herkeste mi böyle diye soracaktım. Umarım düzeltirlerEnfes bir güncelleme olmuş. Özellikle bildirim ve kontrol merkezinin arkasının gri olması muhteşem. (!)
Bilgi için sağolun hocamBu sürümde o bar yok hocam. Ama gelecek kesinlikle. Çünkü android 11 çin betasinda geldi. Globale sürmesi uzun sürebilir ancak gelecek.
Düzeltirler hocam. Bir sonraki sürümde düzeltip vereceklerini düşünüyorum.Ben de onu soracaktım az önce kuzenime yaptık güncellemeyi. Öyle gri gri görünce garipsedim çok çirkin görünüyor herkeste mi böyle diye soracaktım. Umarım düzeltirler
Rica ederim hocam, her zaman.Bilgi için sağolun hocam