- Adım
- Sabri Can
- Cihazım
- Oneplus 8T
- Konular
- 159
Hayır.Manuel yapılan güncelleme, gelecek olan diğer güncellemeleri etkilemiyor dimi?
Hayır.Manuel yapılan güncelleme, gelecek olan diğer güncellemeleri etkilemiyor dimi?
Kardeşim boşver 12 güncellemesi rezillik yaptık donuyor, kasıyor kamera kötüleşti, ekran süresi leş 2 sefer şarja takıyoruz ama sen bilirsin.çok teşekkür ederim bi deniyim bende 11.0.11 de kaldık
Evet.hocam telefonda recovery yok bl kapalı yanlış anlamadıysam recovery zipini sistem güncelleme kısmında sağ üstten güncelleme paketini seçin deyip elle yüklüyoruz dimi ?
11 de sıktı artık ya değişiklik olsun 11.0.12 gelmeden yükliyim bunuKardeşim boşver 12 güncellemesi rezillik yaptık donuyor, kasıyor kamera kötüleşti, ekran süresi leş 2 sefer şarja takıyoruz ama sen bilirsin.
Aynı şekildeOlmadı arkadaşlar sen betada değilsin dediler bana miui12 vermediler
Nerden indirdin reisİndirip cihaz güncelleme menüsünden kurulum yaptım.
Bende maalesefRom is beta testing make sure you have signed in with a beta authorized xiaomi account hatası alıyorum
nasıl yani ekran görüntüsü atar mısınız?Benim cihazın model ismi değişti nasıl eski haline döndürebilirim