MIUI 12 Redmi Note 8 Global Kararlı V12.0.2.0.QCOMIXM İndirme Bağlantısı

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
Sistem güncelleyiciden recovery zipini yükledim 11.0.11 den sorunsuz geçti fakat garipsediğim birkaç bir şey var.

1 Karanlık modda duvar kağıdı kararıyor bunu nasıl düzeltebilirim karanlık modda kullanmak istiyorum
2 alttaki kontrol çubuğu halen yok
3 son kullanılanlar dikey değil
Karanlık mod kısmında duvar kağıdınıda karanlık moda uydur gibisinden seçenek olması lazım onu kapat.
son kullanılanlar dikey olması için (iphone benzeri) launcher güncellemesi yapman gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bugün öğlen saatlerinde Ota yoluyla miui 11.0.11.0'den sorunsuz şekilde güncelledim. Sonra telefonu sıfırlama yaptım. Daha sonra google hesabımı girdiğimde henüz varolan uygulamaları indirmeden önce otomatik olarak bigo uygulamasını yükledi. Acaba sizlerdede böyle mi oldu. Çünkü daha önce bigo uygulamasını hiç yüklememiştim. Ne kütüphanede neden kitaplığımda mevcut değildi. Hatta telefonu bir kez daha sıfırlama yaptım. Yine aynısını oldu. (Telefonum Xiaomi Türkiye Garantili BL Kilidi kapalı)
Sıkıntı yok. Kaldırın gitsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kusura bakma çok fazla kirlettim konuyu bu bildirim panelinin böyle olma sebebi nedir
Geliştiric seçeneklerindeki DPI ayarından ötürü.

Son düzenleme:

kaptangüler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
GARNET
Konular
13
Arkadaşlar Selamın aleyküm, yaklaşık 3 hafta önce MIUI 12.0.1 yükledim. OTA ile sonra telefonu sifirladim..Fakat batarya hala su gibi.Miui 11 deyken mesela gece 60 ta bırakıp uyuyordum sabah kalkınca en fazla 57 oluyordu. Şimdi mesela 60 ta bırakayım 49 falan oluyor. Moralimi bozdu bu batarya bir önerisi olan veya çözümü olan varmıdır. Rom tavsiyesinede uyarım..

Sucukyumurta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
Arkadaşlar Selamın aleyküm, yaklaşık 3 hafta önce MIUI 12.0.1 yükledim. OTA ile sonra telefonu sifirladim..Fakat batarya hala su gibi.Miui 11 deyken mesela gece 60 ta bırakıp uyuyordum sabah kalkınca en fazla 57 oluyordu. Şimdi mesela 60 ta bırakayım 49 falan oluyor. Moralimi bozdu bu batarya bir önerisi olan veya çözümü olan varmıdır. Rom tavsiyesinede uyarım..
Bende de durum aynı hocam pil tassaruf modunda kullanıyorum bir nebze olsun karşılıyor. Ayrıca güncellemeden sonra kamera sanki nokia 6600 gibi çekiyor. Endonezya rom'u şu an için en stabilen gözüküyor diyorlar ama onada geçmekte tereddüt ediyorum.

aliveli78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 8
Konular
8
aynı durum bende de söz konusu 3 gün giden sarjım 1,5 günde bitmeye başladı artık sıkıldım iyice nerden yükledik mıuı 12.0.1 güncellemesini

ota mıuı 12.0.2 yada 0.3 güncellemesi çözüm olacakmı bakalım

kaptangüler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
GARNET
Konular
13
Yani bilmiyorum ama güncelleme gelsede fazla ümidim yok, eu romlari düşünüyorum ama tecrübeli uyerimizden yardım bekliyorum, tavsiye istiyorum, şarj konusunda eu yüklesem cozermiyim veya hangi romu yükleme liyim.

AkaDonut

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Manuel yapılan güncelleme, gelecek olan diğer güncellemeleri etkilemiyor dimi?

murathak198555

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat Hak
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
11.0.11.0'dan manuel olarak miui 12.0.2.0'e geçtim aman aman bi donma kasma yaşamadım telefon biraz daha hızlandı ve şarjı miui 11'e göre daha hızlı bitiyor onun dışında stabil bir sürüm olmuş.

BlackDisko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
h
Cihazım
r
Konular
1
11.0.11.0'dan manuel olarak miui 12.0.2.0'e geçtim aman aman bi donma kasma yaşamadım telefon biraz daha hızlandı ve şarjı miui 11'e göre daha hızlı bitiyor onun dışında stabil bir sürüm olmuş.
hocam telefonda recovery yok bl kapalı yanlış anlamadıysam recovery zipini sistem güncelleme kısmında sağ üstten güncelleme paketini seçin deyip elle yüklüyoruz dimi ?

murathak198555

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat Hak
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
hocam telefonda recovery yok bl kapalı yanlış anlamadıysam recovery zipini sistem güncelleme kısmında sağ üstten güncelleme paketini seçin deyip elle yüklüyoruz dimi ?
ben dün güncelledim şuan bu yöntemle güncelleniyormu bilmiyorum kimi güncelleme geri çekildi o yüzden hata veriyor demiş kimi sorunsuz güncellediğini yazmış ben tam olarak şu adımları izledim strex hocamın attığı recovery dosyasını indirdim ayarlar sistem güncelleme kısmında sağ üstten güncelleme paketini seç dedim zipi gösterdim bilgiler toplanıyor dedi tamamlandı yeniden başlatılıyor dedi yaklaşık 5-10 dakıka içinde açıldı. (Cihazım Xiami TR garantili bl kilidi kapalı)

BlackDisko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
h
Cihazım
r
Konular
1
ben dün güncelledim şuan bu yöntemle güncelleniyormu bilmiyorum kimi güncelleme geri çekildi o yüzden hata veriyor demiş kimi sorunsuz güncellediğini yazmış ben tam olarak şu adımları izledim strex hocamın attığı recovery dosyasını indirdim ayarlar sistem güncelleme kısmında sağ üstten güncelleme paketini seç dedim zipi gösterdim bilgiler toplanıyor dedi tamamlandı yeniden başlatılıyor dedi yaklaşık 5-10 dakıka içinde açıldı. (Cihazım Xiami TR garantili bl kilidi kapalı)
çok teşekkür ederim bi deniyim bende 11.0.11 de kaldık :D

Üst Alt