- Adım
- Kayra
- Cihazım
- Redmi Note8 Pro
- Meslek
- Bil.Tek.
- Konular
- 7
Karanlık mod kısmında duvar kağıdınıda karanlık moda uydur gibisinden seçenek olması lazım onu kapat.Sistem güncelleyiciden recovery zipini yükledim 11.0.11 den sorunsuz geçti fakat garipsediğim birkaç bir şey var.
1 Karanlık modda duvar kağıdı kararıyor bunu nasıl düzeltebilirim karanlık modda kullanmak istiyorum
2 alttaki kontrol çubuğu halen yok
3 son kullanılanlar dikey değil
son kullanılanlar dikey olması için (iphone benzeri) launcher güncellemesi yapman gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıkıntı yok. Kaldırın gitsin.Bugün öğlen saatlerinde Ota yoluyla miui 11.0.11.0'den sorunsuz şekilde güncelledim. Sonra telefonu sıfırlama yaptım. Daha sonra google hesabımı girdiğimde henüz varolan uygulamaları indirmeden önce otomatik olarak bigo uygulamasını yükledi. Acaba sizlerdede böyle mi oldu. Çünkü daha önce bigo uygulamasını hiç yüklememiştim. Ne kütüphanede neden kitaplığımda mevcut değildi. Hatta telefonu bir kez daha sıfırlama yaptım. Yine aynısını oldu. (Telefonum Xiaomi Türkiye Garantili BL Kilidi kapalı)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geliştiric seçeneklerindeki DPI ayarından ötürü.Hocam kusura bakma çok fazla kirlettim konuyu bu bildirim panelinin böyle olma sebebi nedir
Son düzenleme: