- Adım
- Enver
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 0
Twrp ile eu 2.0.3.0 romunu kurdum.Bu rom global romlara göre çok daha güzel ve kullanışlı herkese tavsiye ediyorum.
ne yapacan 12.0.2 güncellemeyiHala 11.0.12 kaldım çıldırmak üzereyim millet 12.0.2.0 yi alıyor ya
Hocam lütfen yardım edebilir misiniz. Redmi note 8 kullanıyorum miui 12 güncellemesi gelmedi manuel olarak indirmeyi denedim fakat güncelleme doğrulanamıyor hatası aldım manuel güncellemeyi de bu linkten indirdimResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Güncelleme Yöntemleri
Global Kararlı V12.0.2.0.QCOMIXM
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip Mi Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.Mi Flash ile Redmi Note 8'e rom yüklemek için Rehber - Redmi Note 8 Mi Flash ile Global Rom nasıl yüklenir ? bu konuya bakabilirsiniz.
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit
OTA İndirme Bağlantısı ;
Eklenecektir
Recovery İndirme Bağlantısı ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirFastboot İndirme Bağlantısı ;
Eklenecektir
NOT: Yapılan işlemlerde oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk size aittir.Ben veya Miui Türkiye asla sorumlu tutulamaz.Önemli
Bootloader kilidi kapalı, normalde Çin cihazı olup Global yazılımı yüklenmiş "kayıtlı" diye satılan cihazların MIUI 12 sonrasında çoğunda "System has been destroyed" olayı olmuş, bu doğru. Bu olay MIUI 10'dan MIUI 11'e geçerken de oldu bu cihazlarda.
Fakat garantili / Çin cihazı olup bootloader kilidi açık olan cihazlar / gerçekten Global olup bootloader kitli olan cihazlarda (kayıtlı diye satılan cihazların %99'u Çin cihazıdır) sorun yok.
Sizin elinizde de bu tür cihaz varsa bootloader kilidini açıp sonra MIUI 12 güncellemesini yapın.
Hocam lütfen yardım edebilir misiniz. Redmi note 8 kullanıyorum miui 12 güncellemesi gelmedi manuel olarak indirmeyi denedim fakat güncelleme doğrulanamıyor hatası aldım manuel güncellemeyi de bu linkten indirdim
Bende de gözükmüyor manuel olarak indirmeye çalıştım fakat olmadi
mıuı 12.0.2 güncelleme geri çekilecek galiba
yeni güncelleme gelecek heralde
güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok
diye uyarı vermeye başladı note 8 de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
geri çekildi gibi güncelleme bende görünmüyor artık dün görünüyor du
12.0.3.0 olabilirmi?Twrp ile eu 2.0.3.0 romunu kurdum.Bu rom global romlara göre çok daha güzel ve kullanışlı herkese tavsiye ediyorum.
O zaman da diyeceklerdi ki bizim cihaz çıkalı 1 sene oldu düzgün bir Miui 12 yapamadılar mı Go gibi işletim sistemi çıkardılar ?Hocalarım bence redmi note 8 miui 12 guncelemesi hafif ve sistemi yormuyacak bir şekilde yayınlansaydı örneğin Android go gibi bu şekil de hem pil sorunu olmuyacaktı ve sistemi fazla yormuyacaktı
Buna bile dedik MIUI Lite diyeO zaman da diyeceklerdi ki bizim cihaz çıkalı 1 sene oldu düzgün bir Miui 12 yapamadılar mı Go gibi işletim sistemi çıkardılar ?