Peki hocam birkaç yerde enson paketi indirirsek sorun biter diye duydum sizce doğrumuGereksiz uygulamaları devre dışı bırakın Xiaomi servislerini
Sistem güncelleme yerinde olurya hocam en son paketi indir diye tıklayın ca en son güncelleme yi indiriyorEn son paket derken hocam ?
Aynı sürümden aynı sürüme geçince şarj sorunu nasıl çözülecek peki ?Sistem güncelleme yerinde olurya hocam en son paketi indir diye tıklayın ca en son güncelleme yi indiriyor
Ben bu şekilde yapıyorum doğrulanmadı diye uyarı veriyor bl kapalı twrp yok 11.0.12 yüklü bende türkiye cihazı
Hocam inan bende bilmiyorum birçok forumda öyle yazmışlar bende size danışmak istedimAynı sürümden aynı sürüme geçince şarj sorunu nasıl çözülecek peki ?
Böyle bir şey yok hocam temiz kurulum bir nebze iyi olabilir ama dediğiniz yolun bir şey fark edeceğini sanmıyorumHocam inan bende bilmiyorum birçok forumda öyle yazmışlar bende size danışmak istedim
Peki hocam telefonu sifirlasam pilde bir iyileşme olurmuBöyle bir şey yok hocam temiz kurulum bir nebze iyi olabilir ama dediğiniz yolun bir şey fark edeceğini sanmıyorum
Sistem güncelleyiciden yapıyorum ben doğrulanmadı diye uyarı veriyorSistem güncelleyiciden recovery zipini yükledim 11.0.11 den sorunsuz geçti fakat garipsediğim birkaç bir şey var.
1 Karanlık modda duvar kağıdı kararıyor bunu nasıl düzeltebilirim karanlık modda kullanmak istiyorum
2 alttaki kontrol çubuğu halen yok
3 son kullanılanlar dikey değil