Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 12Redmi Note 8 Global Kararlı V12.0.2.0.QCOMIXM İndirme Bağlantısı
merhabalar bootloader klidim açık bu romu yüklemiştim şimdi güncelleme gelmiş verilerim silinmeden nasıl güncelleme yapabilirim ? elinde bir kaynak olan varmı ?
Otadan güncelleme nasıl oluyor ? Yani rootu kaldırıp ayarlar güncelleme menüsünden mi yapmam lazım yoksa ota dosyasını indirip twrp ile mi yüklemem lazım
Bendede otomatik parlaklıkta bi sıkıntı vardı kafasına gore çalışıyordu ekrani kapatip acmak gerekiyordu parlaklığı ayalarması icin miui 11 e geri döndüm
geç cevap için özür dilerim otadan güncelleme almak için magisk ve twrp yüklüyse twrpden magisk uninstaller.zip flaşlayın bu hem magisk i yeniden başlatıncada otomatikman twrp i siler.veriniz silinmeden otadan ayarlar kısmından güncellemeyi alabilirsiniz güncellendikten sonra isterseniz yeniden twrp ve magisk i kurabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
geç cevap için özür dilerim otadan güncelleme almak için magisk ve twrp yüklüyse twrpden magisk uninstaller.zip flaşlayın bu hem magisk i yeniden başlatıncada otomatikman twrp i siler.veriniz silinmeden otadan ayarlar kısmından güncellemeyi alabilirsiniz güncellendikten sonra isterseniz yeniden twrp ve magisk i kurabilirsiniz
Otadan güncelleme nasıl oluyor ? Yani rootu kaldırıp ayarlar güncelleme menüsünden mi yapmam lazım yoksa ota dosyasını indirip twrp ile mi yüklemem lazım