Rom Redmi Note 8 Global Kararlı V11.0.9.0 PCOMIXM İndirme Bağlantısı

Gullu83

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Rom root
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Grafiker, Office
Konular
1
T
Telefonun içinden format atarsanız IMEI gider, TWRP üzerinden format atarsanız veya rom değiştirirseniz gitmez. Mi Flash ile rom yüklerseniz de gitmez (Clean all and Lock seçeneğini seçmediğiniz sürece).

Kameraya bağlanılamıyor sorunu genelde stok romda oluyor. Sonra rom değiştirseniz de devam ediyor. Mi Flash ile stok rom kurup sonrasında TWRP kurup EU roma geçin derim. Böylece sorun kalmaz. EU rom da güncelleme alıyor normal şekilde.
Trwp kurup format sonrası bı kamera kontrol etmeli miyim? Eu rom kullanırsam da olmazsa stabil eu olanı kullanmalıyım değil mi hocam? Trwp de gitmiyor costum romlarda bildiğim kadarıyla IMEI de...

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
189
Trwp kurup format sonrası bı kamera kontrol etmeli miyim? Eu rom kullanırsam da olmazsa stabil eu olanı kullanmalıyım değil mi hocam? Trwp de gitmiyor costum romlarda bildiğim kadarıyla IMEI de...
Valla bende uygulamaların donma sorunu vardı, tüm custom romlarda da yaşıyordum. Mi Flash ile stok rom attım, sonra rom açılır açılmaz fastboota alıp TWRP kurdum. TWRP'den de hemen format data yapıp EU Stabil kurdum. uygulama donma sorunu kalmadı sonrasında.

Normalde stok romlarda Magisk kurmazsan TWRP gidiyor ama custom romlarda gitmiyor. Zaten IMEI hiç sorun olmuyor. Ben birçok custom rom yükledim, bir sıkıntı olmadı. Ki, ne olur ne olma diye TWRP'den EFS kısmının yedeğini aldım, siz de alın. IMEI uçarsa TWRP yoluyla geri yüklerseniz IMEI geri geliyor.

Stabil EU tavsiye ederim. Beta sürümleri henüz oturmadı tam olarak.

gungfu155

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cüneyt
Cihazım
redmi note 8
Meslek
yakın dövüş uzmanı
Konular
19
Merhaba hocam ben bunu redmi note 8t ye kurabilir miyim aynı cihaz diye mi geçiyor yani duZ modele olan bütün romlar vs binada olur mu

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
1

StreX

from past to future
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
iPhone 15
Konular
240
Merhaba hocam ben bunu redmi note 8t ye kurabilir miyim aynı cihaz diye mi geçiyor yani duZ modele olan bütün romlar vs binada olur mu
Note 8T için ne linki istiyorsunuz ? fastboot recovery ota ?

Osmnipekk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Devlet Memuru
Konular
64
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Global Kararlı V11.0.9.0 PCOMIXM
Güncelleme Yöntemleri

1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.Mi Flash ile Redmi Note 8'e rom yüklemek için Rehber - Redmi Note 8 Mi Flash ile Global Rom nasıl yüklenir ? bu konuya bakabilirsiniz.

MiFlash 2016.04.01.0 64Bit

OTA İndirme Bağlantısı ;
Recovery İndirme Bağlantısı ;
Fastboot İndirme Bağlantısı ;
NOT: Yapılan işlemlerde oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk size aittir.Ben veya Miui Türkiye asla sorumlu tutulamaz.
Yükledikten sonra sürekli twrp ye atıyor ne yapma lazım

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
Cihazın bl kilidini kapatmak istiyorum bunu mi flashtan clean and lock işaretleyip kilitlesem brick olur mu? Cihaz global

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Cihazın bl kilidini kapatmak istiyorum bunu mi flashtan clean and lock işaretleyip kilitlesem brick olur mu? Cihaz global
riskli bir durum ilk once clean all olarak flaslayin cihaz acildiktan sonrada tekrar fastboota alin ve bu kez clean and lock isaretleyip kurulumu tamamlayin (sorumluluk almiyorum size ait)

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
riskli bir durum ilk once clean all olarak flaslayin cihaz acildiktan sonrada tekrar fastboota alin ve bu kez clean and lock isaretleyip kurulumu tamamlayin (sorumluluk almiyorum size ait)
Bende ilk global kurup daha sonra kilitlemeyi düşünüyordum. Bilgi için teşekkürler

Üst Alt