- Adım
- Kutay
- Cihazım
- Redmi Note8
- Konular
- 6
Geçtim bile dostum. Fastboot romunun adını direk yazdım google dan bulabilirsin. Pek cok kez de downgrade yaptim. Bootloader kilidiniz acik olmasi yeterli.BL kilidim açık 10.3.5.0 sürümü cihazima göre hemde 2 gun araştırdım sabahlara kadar en sonunda ginkgo indirdim flashlamaya çalıştım yemedi error verdi ilk teli açtım açılıyordu ama olmadi sonra bir daha denedim cihaz hic tepki vermedi ve servis bile yapamadı çöp oldu hocam suanda bu 5. Redmi note 8 cihazim 2 gun oldu bunuda pert edebilirim 10 a dönemezsem basaramazsam saticam bunuda miui11 lanet bir sürüm vebali resmen
Aman hocam çok dikkat et daha önceki mesajlarimdada belirttim 1 cihazimi pert yaptim servis bile yapamamisti eger basarirsan hangi fastboot romunu indirdin yaptın onu paylas bende yapacağım hemen ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sürümü kactan kaca düşürdün hocam? Hangi programlari kurdun hangi romu hangi siteden indirdin tam olarak yardimci olursan bu yeni cihaziminda bl kilid icin hemen basvurayim acilsin 1 haftaya bende 10.3.5.0 geri döneyim suanda 11.0.7.0 sürüm var bende 08 i kurmadim kurmamda çünkü hic birisi 10.3.5.0 daki pil performansini veremez ona yakın vermeye kalkan bir sürüm yayinlarlar belki ama o sürümde de bu sefer isinma donma vs sorunlar olacak yani hic birsey eskisi gibi olmayacak kisaca
Ayrica 10.3.5.0 sürümün varsa pil resimlerini atar misin lütfen? Ekran süresi vs vs ekran resimlerini lütfen atar mısın?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi