bende merak ediyorum haber ver hocamBeni felaket gaza getirdiniz hocam 10.3.5 yüklüyorum şu anda sonucu size yazarım
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk
Global rom berbat bir durumda En iyisi Hindistan rom veya Custom11.0.8 den sonra ekran süresi 8 saati görmeye başladı ama genel olarak batarya süresinde bir değişiklik olmadı gibi.
Ayrıca Android sistemi ve Google Play hizmetleri çok pil harcıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bl kilit acmadan surum dusuremezsiniz hocamSelam arkadaşlar bir sorum olacaktı xaimi Redmi note 8 twrp üzerinden mıuı sürümü düşürürken bodlodar kilidi kapalıyken bu işlemi yapabilirmiyim daha önce hiç yapmadım .forum larda cihaz briick olursa çöp oluyor diyorlar en kolay yoldan sürümü nasıl dusurebilirim.su an mıuı 11.0.8.0 kullaniyorum.11.0.4.0 sürümü düşürmek istiyorum.cihazim global versiyon.tecrubeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.youtube bir kaç yerde izledim çok basit yapıyorlar.fakat daha önce hiç yapmadığım için endişeliyim.tskler şimdiden
EU Stabil e geçin hocam bu değerler henüz ilk şarj olmasına rağmen bence şahaneYeni güncelleme ne zamn gelir bilgisi olan varmı hocam, cihazın pili berbat durumda bu sürümde
Eu stabilde ne kadar ekran süresi alıyorsunuz beta ile kıyaslayacağım daEU Stabil e geçin hocam bu değerler henüz ilk şarj olmasına rağmen bence şahaneGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi