- Adım
- İbrahim
- Cihazım
- Xiaomi
- Konular
- 4
Nerden anladınız bunuEvet ama sanırım yazılım eksik
Nerden anladınız bunuEvet ama sanırım yazılım eksik
Gelen arama ayarları menüsündeki ssi atti biri onda 6 seçenek var bende 4 tane seçenek varNerden anladınız bunu
Buradan mı bahsediyorsunuzGelen arama ayarları menüsündeki ssi atti biri onda 6 seçenek var bende 4 tane seçenek var
Evet hocam siz hangi romdasınızBuradan mı bahsediyorsunuzResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bunu ben de biliyorum ben burda 2 aynı telefonun 2 aynı yazılımında nasıl olur da fark olur diye soruyorumValla konu neden bu kadar uzamış anlamadım bazi bölgelerde romlarda kısıtlamalar yada menülerde değişiklikler ve yahut ek uygulamalar olur.Ornegin hindistan rom unda Hindistan a özel servisler kurulu gelir yada menülerde sırf bu kısıtlamalar ile alakalı sınırlandırma gelebilir.Bu demek değildir ki rom doayalari eksik.Rom dosyalarının eksik olması durumunda zaten telefon açılmaz açılsa dahi sürekli hatalar verir. Siz eğer ben hiç kisitlamasiz kullanicam benim için garanti olmasada olur derseniz bootloader i acin twrp yükleyin o kısım derya deniz..iyi gunler
Hindistan sürümü yani romu. Global de farklı. O kadar bir fark yok hocam.Evet hocam siz hangi romdasınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu ben de biliyorum ben burda 2 aynı telefonun 2 aynı yazılımında nasıl olur da fark olur diye soruyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi Note 8 MIUI 11 Global Kararlı V11.0.4.0 PCOMIXM
System
Updated Android Security Patch to December 2019. Increased system security.
Lockscreen, status bar, Notification shade
Fix: Couldn't open notification settings in the Notification shade in Second space
Fix: Couldn't open the Notification shade in some cases
Security
Optimization: Localized payment security icon for India
Other
Fix: Images overlapped in scrolling screenshots
Güncelleme yöntemleri:
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit
Mi Flash Tool – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
OTA indirme bağlantısı
v11.0.3.0->v11.0.4.0;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery indirme bağlantısı;
Fastboot indirme bağlantısı;
NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Eski sürümü güncelleyici üzerinden kuramazsınız, bootloader kilidini kapalı ise açıp mi flash ile eski sürümü yüklemeniz gerekmekte, bu işlemlerde verileriniz sıfırlanır.Hocam ben 11.0.6 kurdum fakat hiç memnun kalmadım eskisinden fazla şarj harcıyor telefonu komple silip yeniden kurduğum halde. Acaba 11.0.4 sürümüne nasıl dönebilirim mi sitesinde bu recovery yazan sürümü denedim bana "couldnt verify looks like rom secure pach version is lower " diye bir hata veriyor
Eski sürümü güncelleyici üzerinden kuramazsınız, bootloader kilidini kapalı ise açıp mi flash ile eski sürümü yüklemeniz gerekmekte, bu işlemlerde verileriniz sıfırlanır.
Rehber - Mi9 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım
Bootloader kilidi açılması için öncelikle telefonumuzda hazırlık yapmamız, hazırlıkları tamamladıktan sonra ise kilit açma işlemini bilgisayarımızda gerçekleştirmemiz gerekiyor. *Tüm kullanıcıların rahat bir şekilde yapabilmeleri için telefonda yapılacak işlemler için videoda İngilizce, resimli...forum.miuiturkiye.netİpucu - Xiaomi Cihazlar İçin Fastboot ROM Kurma.
* Bu yöntem sadece Bootloader kilidi açılmış cihazlar için geçerlidir. Forumda bu alanda yeni olan kişilerin büyük sıkıntı aşadığını fark ettim. Hemde sistemi komple sıfırlamak isteyenler için bir rehber hazırlamak istedim. Öncelikle MiFlash yazılımını indir kurun. "Mi Flash Tool – Xiaomi...forum.miuiturkiye.net