- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Galaxy s4
- Konular
- 15
Peki şu an global romda olduğumu nasıl anlarım?Evet yüklenir
Peki şu an global romda olduğumu nasıl anlarım?Evet yüklenir
Guncelleyicinin bir ekran görüntüsünu at bakalım ustamPeki şu an global romda olduğumu nasıl anlarım?
Guncelleyicinin bir ekran görüntüsünu at bakalım ustam
Global kararlı en son sürüm sizdekiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Peki o dediğin usulle bilgisayardan kurmak arasında fark var mı bu arada çok teşekkür ederimGlobal kararlı en son sürüm sizdeki
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu. Tabiki pc ile kurulum farklı. Daha temiz kurulum yapıyor. Ama bu demek değil ki sizde sorun olacak. Kurun kullanın bir müddet, sorun yaşarsanız pc kurulumu yaparsınızPeki o dediğin usulle bilgisayardan kurmak arasında fark var mı bu arada çok teşekkür ederim
Tekrardan teşekkür ederimRica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu. Tabiki pc ile kurulum farklı. Daha temiz kurulum yapıyor. Ama bu demek değil ki sizde sorun olacak. Kurun kullanın bir müddet, sorun yaşarsanız pc kurulumu yaparsınız
Hocam benim telefonuma nasıl stock romu yüklerim bootloader kilidi kapalıRica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu. Tabiki pc ile kurulum farklı. Daha temiz kurulum yapıyor. Ama bu demek değil ki sizde sorun olacak. Kurun kullanın bir müddet, sorun yaşarsanız pc kurulumu yaparsınız
Telefonundaki zaten stock rom üreticinin çıkardığı sistemi kullanıyorsunuzHocam benim telefonuma nasıl stock romu yüklerim bootloader kilidi kapalı
Evet ama sanırım yazılım eksikTelefonundaki zaten stock rom üreticinin çıkardığı sistemi kullanıyorsunuz