- Adım
- Rüya
- Cihazım
- Redmi note 8pro
- Konular
- 0
EvetTam olarak Ne, Note 8 pro için de geçerli mi diye soruyorsunuz?
EvetTam olarak Ne, Note 8 pro için de geçerli mi diye soruyorsunuz?
Uğraştırmıyım sizi boş verin ilgilndiğinz için tşk ederim...Daha açık bir şekilde sorunuzu yöneltir misiniz.
Bu sürümün ki yayınlandı dün.Mevcut rom için Fastboot romu henüz yayınlanmadı,
V 11.0.6.0 fastboot romu aşağıdaki konudan indirebilirsiniz.
Rom - Redmi Note 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PCOMIXM İndirme Bağlantısı
Redmi Note 8 MIUI 11 Global Kararlı V11.0.6.0 PCOMIXM Güncelleme yöntemleri: 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz. 3)...forum.miuiturkiye.net
Bu sürümün ki yayınlandı dün.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Pardon ben yanlış anlamışım durumu ota ve recovery var şuan sadece.Fastboot rom yayınlanmadı hocam,
Linkteki, Recovery rom. Yani twrp veya orange fox gibi recovery yükleyiciler ile yüklenen romdur.
Selamlar ben Ayarlar-telefon hakkında-sistem güncelleme dediğimde güncelleme mevcut dedi ve 457 mb dosyayı değil 2 gb lık dosyayı gösteriyor.(V11.0.7.0 PCOMIXM Kararlı2.0g) indiriyor şu anda.Doğru dosyamıdır bu. Bir hata olabilir mi?Bu dosya bana büyük geldi.Bir yanlışlık var gibi hissettim.Güncelleme ye devam edersem bilgilerim silinir mi. yaklaşık 1ay önceki güncellemeyi telefon üzerinden sorunsuz halletmiştim.Bilgiler silinmeden.Teşekkür ederim ilginize.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba kilit açık ayarladım da 1 ay oldu halen değişen bişey yokeu rom custom romdur tabiki iyi olur stabil olanida beta olanida ama bunun icin bl kilidiniz acik olmasi lazim cihaziniz garantili ise garanti disi kalabilir