Yardım Redmi Note 8 (ginkgo) Root Atamıyorum Bir Türlü Yardım Eder misiniz?

ibrahim_alper

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
doğrudan kurulum
Haydi Başayalım tıklayın
Hocam çok teşekkür ediyorum hal oldu, ek kurulum falan istemiyor artık, cihazı gönül rahatlığıyla kullanabilir miyim? Yoksa Twrpsiz root yöntemi gibi yine bozulmaz değil mi?

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
bozulmaz. Modülleri güvenilir yerden githuptan yükleyin.
agentmaster47 arkadaş yardımcı olmuş size.
Kolay gelsin

ibrahim_alper

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1

ibrahim_alper

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
bozulmaz. Modülleri güvenilir yerden githuptan yükleyin.
agentmaster47 arkadaş yardımcı olmuş size.
Kolay gelsin
Hocam işte bundan bahsediyorum root yine gitti, bakım böyle oluyor sonra hiç bir uygulama açılmıyor telefonda şuan, ne yapmam gerekiyor yada ne yaparsam düzelir? Stock rom atsam sonra root atsam düzelir mi?

Ekli dosyalar

• 20231130_203740.jpg
    20231130_203740.jpg
    391,6 KB · Görüntüleme: 13

ibrahim_alper

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Hocam işte bundan bahsediyorum root yine gitti, bakım böyle oluyor sonra hiç bir uygulama açılmıyor telefonda şuan, ne yapmam gerekiyor yada ne yaparsam düzelir? Stock rom atsam sonra root atsam düzelir mi?
Telefonu yeniden başlattığımda ise miui yazısında bekliyor 1 dk boyunca sonra twrp'ye atıyor ve telefon açılmıyor, sürekli bunu yapıyor her root atmamda bıktım artık bu durumdan çözümü biliyor musunuz?

ibrahim_alper

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Telefonu yeniden başlattığımda ise miui yazısında bekliyor 1 dk boyunca sonra twrp'ye atıyor ve telefon açılmıyor, sürekli bunu yapıyor her root atmamda bıktım artık bu durumdan çözümü biliyor musunuz?
Yok mu yardımcı olabilecek?

agentmaster47

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uğur
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
geçmiş olsun bence sen sıfırdan mi flash ile fastboot temiz rom kur dikkat et bootloader kilidini kapatma daha sonra bana ulaş ben sana kendi kullandığım twrp ve magisk i yükliyim

ibrahim_alper

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
geçmiş olsun bence sen sıfırdan mi flash ile fastboot temiz rom kur dikkat et bootloader kilidini kapatma daha sonra bana ulaş ben sana kendi kullandığım twrp ve magisk i yükliyim
Çok teşekkür ederim, hocam sanırım sorunu buldum tamda emin değilim ama öyle gibi görünüyor. Root attıktan sonra sistem uygulaması olan Güvenlik uygulamasını güncelleyince telefon bootloop'a düşüyor. Dün gece tekrar root attım, herşeyi güncelledim, bir tek Güvenlik uygulamasını güncellemedim ve telefon hiç sorunsuz çalışıyor. Normalde çoktan kapanmış ve bootloop'a düşmüş oluyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde şunu sormak istiyorum, temiz rom kurmayı bende istemiştim ilkten ancak telefon yurtdışı olduğu için imei atıldı, ayarlardan güncelleme yaptım imei gitmedi, ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırlama yaptım imei gitmedi, twrpden format data yaptım imei gitmedi, mi flash ile yeni rom kursam imei gider mi? Ben şuan global rom kullanıyorum, şarj durumundan dolayı hindistan romu kurmak istiyorum, sorun olur mu?

agentmaster47

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uğur
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
Çok teşekkür ederim, hocam sanırım sorunu buldum tamda emin değilim ama öyle gibi görünüyor. Root attıktan sonra sistem uygulaması olan Güvenlik uygulamasını güncelleyince telefon bootloop'a düşüyor. Dün gece tekrar root attım, herşeyi güncelledim, bir tek Güvenlik uygulamasını güncellemedim ve telefon hiç sorunsuz çalışıyor. Normalde çoktan kapanmış ve bootloop'a düşmüş oluyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde şunu sormak istiyorum, temiz rom kurmayı bende istemiştim ilkten ancak telefon yurtdışı olduğu için imei atıldı, ayarlardan güncelleme yaptım imei gitmedi, ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırlama yaptım imei gitmedi, twrpden format data yaptım imei gitmedi, mi flash ile yeni rom kursam imei gider mi? Ben şuan global rom kullanıyorum, şarj durumundan dolayı hindistan romu kurmak istiyorum, sorun olur mu?
normalde ayarlardan format atınca imeği gider ama redmi note 8 de ne yapsamda imei gitmedi şuana kadar

ibrahim_alper

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
normalde ayarlardan format atınca imeği gider ama redmi note 8 de ne yapsamda imei gitmedi şuana kadar
Ben hep samsung kullandığım için ilk defa xiamio kullanıyorum daha 1 hafta oldu o yüzden soruyorum, mi flash üzerinden global romdan hindistan romuna geçebilirim ve sorun olmaz o zaman

Üst Alt