sizin dediğiniz gibi yaptım, apk olan uzantıyı zip yaptım daha sonra orangefox olan twrpden flaşladım, wipe yaptım telefon açıldı, dediğiniz gibi apk olarak kurmayı deniyorum hemenMagiski twrpden flasladıysan, apk olarak dosyalarıma girip kur bazende böyle olabiliyor
hocam magiski apk olarak kurdum, daha sonra root checker uygulamasından kontrol ettim rootlu görünüyor cihaz Ek kurulum gerekli diyor magisk bunu yapmasam sorun olur mu?Magiski twrpden flasladıysan, apk olarak dosyalarıma girip kur bazende böyle olabiliyor
magisk gelmesse apk olarak indirip yükleyebilirsinizhocam dediğiniz gibi yaptım ve telefon açıldı şuan ancak magisk uygulamasını göremedim ekranda
ek kurulum yap cihaz açıkken kurulum bitince yeniden başlatsizin dediğiniz gibi yaptım, apk olan uzantıyı zip yaptım daha sonra orangefox olan twrpden flaşladım, wipe yaptım telefon açıldı, dediğiniz gibi apk olarak kurmayı deniyorum hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam magiski apk olarak kurdum, daha sonra root checker uygulamasından kontrol ettim rootlu görünüyor cihaz Ek kurulum gerekli diyor magisk bunu yapmasam sorun olur mu?
Peki yapmazsam sorun olur mu? Çünkü şimdi kapanır falan birdaha uğraşmak istemiyorum 1 haftadır çok uğraştırdı beni, şimdi çalışıyorken bozmayayım tekrarmagisk gelmesse apk olarak indirip yükleyebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ek kurulum yap cihaz açıkken kurulum bitince yeniden başlat
Hocam dediğin gibi yaptım telefon kendi kendine kapandı ve açıldı, magiske birdaha girdim bu seferde yine ek kurulum gerekli, magiskin yeniden yüklenmeye ihtiyacı var, Lütfen magiski uygulama içinden yeniden yükleyin, kurtarma modu doğru bilgileri alamıyor diyor. Ama 5 tane rootlu uygulamam var ve sorunsuz çalışıyorlar hala, şimdi bu ek kuruluma ne demem gerekiyor?dene ek kurulum olmadan uygulamalara root izni vereniliyorsan düzgün çalışırlarsa sorun yok