Hocam bende miui 12.5.3 sürümünü kullanıyorum memnunum şikayetim yok. işlerimden ötürü telefonu yoğun kullandığım için hem batarya hem stabil olması istediğim için custom rom taraftarıyım arrow os yüklemeyi istiyorum. uygulamaların kapanması tahminimce mi security uygulama ayarlarından ama değiştirmek istiyosanız miuı 12.5 endonezya rom derimHocam bendede redmi note 8 var tek problemim arkada uygulamaların kapanması sizce endonezya 11.0.7 mi yoksa arrow osmu
Bende öyleydim dedim zaten garantisi bitik ve artık kasma ve yavaşlaması deli etmeye başlamıştı arrowu kurunca aşırı rahatladım bı eksikliğini hissetmezsiniz emin olunhocam arrow os yüklemeye niyetim var ama bi tarafım stock kullan diyo, bi tarafım custom yüklediyor
tamm hocam bootloader kilidi açılmasını bekliyorumBende öyleydim dedim zaten garantisi bitik ve artık kasma ve yavaşlaması deli etmeye başlamıştı arrowu kurunca aşırı rahatladım bı eksikliğini hissetmezsiniz emin olun
nasıl kurdun hocam? takip edebileceğim bir rehber var mı?Bende öyleydim dedim zaten garantisi bitik ve artık kasma ve yavaşlaması deli etmeye başlamıştı arrowu kurunca aşırı rahatladım bı eksikliğini hissetmezsiniz emin olun
Hocam bu romu kurmadım bazı hatalar var miui 14.0.3 xiaomi eu üzerine yapılmış stabil rom buldum onu kurucam bl için sürenin dolmasını bekliyorumnasıl kurdun hocam? takip edebileceğim bir rehber var mı?
Hocam bu video inceleme video 14.0.3 xiaomi eu üzerine kurulu stabil rom indirme bağlantısınasıl kurdun hocam? takip edebileceğim bir rehber var mı?
Hocam bu video da hem kurulum hem inceleme videosunasıl kurdun hocam? takip edebileceğim bir rehber var mı?
Arrow os 13.1 official kullanıyorum kendi sitesinden indirdim. Forum da yükleme rehberi var ordan bakabilirsiniz. Bu işlerden anlamıyorsanız cihazı bozabilirsiniz tavsiye etmemredmi note 8 için arrow os hangi sürümü nü önerirsiniz birde ben fazla anlamam kurulumu için önerebileceğiniz bir video var mı