Rehber Redmi Note 8 (gingko) MIUI 14.0.4 (Dev) Port Android 13 Custom ROM

toyoda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
m.taşkın
Cihazım
Redmi note 13 N
Konular
34
Redmi note 8 gingko cihazımda miuı 12.5.3 endozneya romu kullanıyorum. Miuı 14.0.4 portlanmış (Dev) Çin beta tabanlı yapılmış android 13 custom romu cihazıma yüklesem sıkıntı yaşar mıyım. Başka custom rom yüklemeliyim

miuı14.0.4 gingko custom rom:

excytioum

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Tamerlan
Cihazım
11 Lite 5G NE
Konular
12
Redmi note 8 gingko cihazımda miuı 12.5.3 endozneya romu kullanıyorum. Miuı 14.0.4 portlanmış (Dev) Çin beta tabanlı yapılmış android 13 custom romu cihazıma yüklesem sıkıntı yaşar mıyım. Başka custom rom yüklemeliyim

miuı14.0.4 gingko custom rom:
Denemeden bilemeyiz hocam. Lakin akıcı sistem istiyorsanız aosp tabanlı rom öneririm

excytioum

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Tamerlan
Cihazım
11 Lite 5G NE
Konular
12
hocam aklımda arrow os ya da derpfest aosp rom var. Rom bakarken bu romu buldum
Derpfest, arrow os. İkisinide kullandım. Derpfest özelleştirme açısından geniş ama bir o kadarda stabil değil (Pixel Tabanlı sistem olduğu için tamamen google uygulamalarıyla geliyor) size önerim ArrowOS. özelleştirmesi yok ama gayet stabil.

musdi27 hocamızında önerdiği benimde stabilliğini beğendiğim günlük kullanım için gayet ideal rom.

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5
5 bin indirme var,bence denenmeli...

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

toyoda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
m.taşkın
Cihazım
Redmi note 13 N
Konular
34
Derpfest, arrow os. İkisinide kullandım. Derpfest özelleştirme açısından geniş ama bir o kadarda stabil değil (Pixel Tabanlı sistem olduğu için tamamen google uygulamalarıyla geliyor) size önerim ArrowOS. özelleştirmesi yok ama gayet stabil.

musdi27 hocamızında önerdiği benimde stabilliğini beğendiğim günlük kullanım için gayet ideal rom.
Uzun kullanım için arrow os önerir misiniz yoksa uzun kullanım için stock rom mu iyidir arrow os yüklemeyi düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 bin indirme var,bence denenmeli...

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Custom rom sitesinde buldum dikkatimi çekti denemek lazım

excytioum

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Tamerlan
Cihazım
11 Lite 5G NE
Konular
12
Uzun kullanım için arrow os önerir misiniz yoksa uzun kullanım için stock rom mu iyidir arrow os yüklemeyi düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Custom rom sitesinde buldum dikkatimi çekti denemek lazım
Bi ara dener paylaşırım bende hocam benimde merakımı almadı değil açıkcası :D

Arrow OS uzun kullanım için iyidir düşük boyutlu gapps paketi kurarsanız sonralarda şişme yapmaz. Miui endonezya 11.0.7 kullandım ama hiçbir sürümü aosp kadar akıcı olmuyor malesef her ne kadar rami az kullanıyor olsa bile. Ben hali hazırda Evolution X 8.3 Android 14 kullanıyorum bu rom için konuda açtım. Eğer özelleştirmeden bol olsun diyorsanız Evoluton X ve CrDroid önerimdir. Sadelik ve hafifliğe Arrow os diyorum.

toyoda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
m.taşkın
Cihazım
Redmi note 13 N
Konular
34
Bi ara dener paylaşırım bende hocam benimde merakımı almadı değil açıkcası :D

Arrow OS uzun kullanım için iyidir düşük boyutlu gapps paketi kurarsanız sonralarda şişme yapmaz. Miui endonezya 11.0.7 kullandım ama hiçbir sürümü aosp kadar akıcı olmuyor malesef her ne kadar rami az kullanıyor olsa bile. Ben hali hazırda Evolution X 8.3 Android 14 kullanıyorum bu rom için konuda açtım. Eğer özelleştirmeden bol olsun diyorsanız Evoluton X ve CrDroid önerimdir. Sadelik ve hafifliğe Arrow os diyorum.
arrow os da karar kıldım. yorum için teşekkürler

beyazketchup

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
hocam aklımda arrow os ya da derpfest aosp rom var. Rom bakarken bu romu buldum
Hocam 3 gün önce bende Arrow os'a geçtim redmi note 8de aşırı başarılı rom, pil performansı arttı stock roma göre aşırı akışkan uygulama geçişlerinde saçma şekilde bekletmiyor android 13 özellikleri cabası kesinlikle öneririm.

toyoda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
m.taşkın
Cihazım
Redmi note 13 N
Konular
34
Hocam 3 gün önce bende Arrow os'a geçtim redmi note 8de aşırı başarılı rom, pil performansı arttı stock roma göre aşırı akışkan uygulama geçişlerinde saçma şekilde bekletmiyor android 13 özellikleri cabası kesinlikle öneririm.
hocam arrow os yüklemeye niyetim var ama bi tarafım stock kullan diyo, bi tarafım custom yüklediyor

Üst Alt