hayır şimdi unlock etmeye çalışıyorum ama olmuyo developer settings falan diyoCihaz açıldı mı ?
Kafanıza göre neden mi flash ı kullandınız ki hocam her seferinde üstüne basa basa duruyoruz clean and lock işaretli kalmasın diye,eğer kilidi kapatıp cihazı da açamıyorsanız aynı mi hesabı ile unlock etmeyi deneyin açılmazsa mecbur edl modda yetkili hesap ile rom atılacakhayır şimdi unlock etmeye çalışıyorum ama olmuyo developer settings falan diyo
mi hesabınız cihazda bulunamadı diyor yaKafanıza göre neden mi flash ı kullandınız ki hocam her seferinde üstüne basa basa duruyoruz clean and lock işaretli kalmasın diye,eğer kilidi kapatıp cihazı da açamıyorsanız aynı mi hesabı ile unlock etmeyi deneyin açılmazsa mecbur edl modda yetkili hesap ile rom atılacak
yetkili hesabı nereden bulabilirim, aynı mi hesabı ile açılmıyor, ayarlara git diyorKafanıza göre neden mi flash ı kullandınız ki hocam her seferinde üstüne basa basa duruyoruz clean and lock işaretli kalmasın diye,eğer kilidi kapatıp cihazı da açamıyorsanız aynı mi hesabı ile unlock etmeyi deneyin açılmazsa mecbur edl modda yetkili hesap ile rom atılacak
ama hocam ona mesaj atmam için telefon numarası doğrulaması istiyor bende telefon yok siz onunla iletişime geçseniz o da bana mesaj atsa olmaz mıZenex hocam ile iletişime geçebilirsiniz.
ama hocam ona mesaj atmam için telefon numarası doğrulaması istiyor bende telefon yok siz onunla iletişime geçseniz o da bana mesaj atsa olmaz mı
ya cevap vermezse naparım. şimdi bana yetkili hesabın şifre epostasını verecek ben de unlock mu edeceğimServis Hizmeti - Forum Tamircisi Zenex Geldi...
Hocalarım farklı durumlardan dolayı forumda uzun süredir yokum. Merak edenlere, soranlara teşekkürlerimi iletirim. Sağlığım yerinde. Sektör değiştirdim diyebilirim. Konunun açık durmasının bir gerekliliği yok şu anda. Bu nedenle konuyu kapatıyorum. Bu bir veda değil, telefon numaram çoğunuzda...forum.miuiturkiye.net
Hayır,cihazı kendisine göndereceksiniz ücreti ile onarımını yapacakya cevap vermezse naparım. şimdi bana yetkili hesabın şifre epostasını verecek ben de unlock mu edeceğim