Rom Redmi Note 8 Endonezya Kararlı V11.0.7.0.PCOIDXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan StreX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 12
  • Görüntüleme 5K

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Endonezya Kararlı V11.0.7.0.PCOIDXM
Güncelleme Yöntemleri

1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip Mi Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.Mi Flash ile Redmi Note 8'e rom yüklemek için Rehber - Redmi Note 8 Mi Flash ile Global Rom nasıl yüklenir ? bu konuya bakabilirsiniz.

MiFlash 2016.04.01.0 64Bit

OTA İndirme Bağlantısı ;
Recovery İndirme Bağlantısı ;
Fastboot İndirme Bağlantısı ;

NOT: Yapılan işlemlerde oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk size aittir.Ben veya Miui Türkiye asla sorumlu tutulamaz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
2
Değişiklikler nelerdir?

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
2
Sistem
Android Güvenlik Yaması Eylül 2020'ye güncellendi. Sistem güvenliği artırıldı.

Teşekkürler..Bu son çıkan Global yada diğer romlardaki stabiliteyi sevdim.Hindistan rom u bekliyorum.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Fastboot rom İndirme bağlantısı konuya eklenmiştir.

falcao89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
24
Rom arayışında olup da yolu buraya düşenler için yazıyorum. Benim cihaz çin versiyonu ve yurtdışı olarak aldım. Forumdaki tüm romları denedim uzun süre deneyimledim. En akıcı, stabil, sorunsuz rom; endonezya rom'dur. Sürümü de burada paylaşılan 11.0.7.0'dır. Tavsiye ederim. Bence diğer romlarla boşuna vakit kaybetmeyin.

İzmir3535

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Cihazım
Rn8
Konular
0
Rom arayışında olup da yolu buraya düşenler için yazıyorum. Benim cihaz çin versiyonu ve yurtdışı olarak aldım. Forumdaki tüm romları denedim uzun süre deneyimledim. En akıcı, stabil, sorunsuz rom; endonezya rom'dur. Sürümü de burada paylaşılan 11.0.7.0'dır. Tavsiye ederim. Bence diğer romlarla boşuna vakit kaybetmeyin.
ekran süresi ne alıyorsunuz hocam

Kutaycilingir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Doğru... Rom arayan ve bulamayanlar bu paylaşıma göz atsın. Redmi Note 8 için en iyisi bu. Çok akıcı ve sorunsuz. Donma kasma gram kalmadı. Bunu kurun ve güncellemeyi hiç. Mis...

dilimeftun

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
6
Doğru... Rom arayan ve bulamayanlar bu paylaşıma göz atsın. Redmi Note 8 için en iyisi bu. Çok akıcı ve sorunsuz. Donma kasma gram kalmadı. Bunu kurun ve güncellemeyi hiç. Mis...
Hocam a11 den buna dönünce sorun yaşar mıyım?

Emaldemir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Poco F5
Konular
2
Bu sistemi kurdum, çok beğendim, geçişleri oldukça seri, miui'nin bütün sürümlerini kurdum, miui 13, 12, 12.5, artık yılmıştım sistemden, banka uygulamasına giriyorum, gelen sms'e bakmak için arka plana gidiyorum geri banka uygulamasına gelince yeniden giriş yapıyor. borsa açıyorum arka plana atıyorum tekrar geri dönünce herşey yeniden, oyun oynarken birşeye bakmaya wp giriyorum geri dönünce hop yeniden yüklüyor, herzaman olmuyordu ama baya sıklıkla oluyordu. pil optimizasyonu vs neler denedim. ama bu arkadaşın verdiği sistem arkaplanda 20dk dursa oturum sonlanmıyor. kaldığı yerden devam ediyor. çok sevdim oldukca da seri, saol kardeşim teşekkür ederim. daha güncelleme falan yapmam bitti :)

Üst Alt