Hayalet ekran çözümü çok bilinen bir şey hocam. Kimse bu dediğinize inanmamış ise değişik bir durum içerindeler. Zira Xiaomi Parts'ın içindeki renk profili ekran rengiyle oynamanın yanında hayalet ekran çözülsün diye de konuldu romlara. Ben aylardır kullanıyorum oradaki ayarları hayalet ekranı yok etmek için.Bergee,
hocam ghost screene kesin çözüm bu ben konu da açtım ama pek ilgi görmedi inandırıcı gelmedi insanlara sizinde şu an tam emin olamadığınız gibi ama kesinlikle işe yarıyor benim telefonu başlatınca ayarlar gidiyor anında ghost screen geliyor ayarları yapınca 1-2 dakikada kayboluyor ordan eminim metodun işe yaradığına
bir anne için custom rom yükleyip kernel yükleyip ayar yapmayı gerekli görüyorsanız crdroid android 10 olanı tavsiye ederim içinde xiaomi parts sekmesinde bu ayarları root atmadan kernel yüklemeden direkt olarak yapabiliyorsunuz ve hiç bir bugu olmayan telefonu standart bir android cihaz gibi yapan rom hiç bir kullanım zorluğu yok miui aksine daha minimal daha basit ben 1 ay kullandım bootloop yapacak bir hataya düştüm geri miui döndüm yoksa en profosyonel yapılmış aosp rom deneyimiydi
Miroomda aod yok ama hiç ve batarya olarak çok iyi kasma 0Mi room son sürümünü kullanan varmı ? Razer gibi always gibi özelliği olduğu için denemek istiyorum onu da ?
Yeni sürümde de Yok mu. ? Ben yanlış mı gördüm aod vardı sanki. Peki kullandınız mı son mı room u. Razer i silip mı room u kurmaya değer mi ?Miroomda aod yok ama hiç ve batarya olarak çok iyi kasma 0
20.3.26 daha iyi hocammiroom artık güncelleme almıyor.hangi miroomdan bahsediyorsunuz ?
Bu arada dünyada cep telefonları için yapılmış en güzel rom "11.0.2.0" versiyondur.Bu versiyonu telefonuna kuran kullar için cennet kapıları açılır ve tüm günahlarından affolunur..Bu sürümden sonra telefona çıkan diğer üst romlar anca telefonunuzu bozar,hayatını kaydırır ve yokeder..Dikkatli olun kullandığınız tek sürüm her zaman "11.0.2.0" olsun..Bu sürüm telefonunuza hayat verir...
Bence geç kullan bir hafta kendin karar ver neredeyse geçen sene çıkmış ama çok özellikli bir rom yükleYeni sürümde de Yok mu. ? Ben yanlış mı gördüm aod vardı sanki. Peki kullandınız mı son mı room u. Razer i silip mı room u kurmaya değer mi ?
Sen büyük günahkarsın o halde öyle mi kul ?miroom artık güncelleme almıyor.hangi miroomdan bahsediyorsunuz ?
Bu arada dünyada cep telefonları için yapılmış en güzel rom "11.0.2.0" versiyondur.Bu versiyonu telefonuna kuran kullar için cennet kapıları açılır ve tüm günahlarından affolunur..Bu sürümden sonra telefona çıkan diğer üst romlar anca telefonunuzu bozar,hayatını kaydırır ve yokeder..Dikkatli olun kullandığınız tek sürüm her zaman "11.0.2.0" olsun..Bu sürüm telefonunuza hayat verir..
Hocam kullanmakta olduğunuz rom razer mi?Miroomda aod yok ama hiç ve batarya olarak çok iyi kasma 0