Sohbet Redmi Note 8 En Memnun Kaldığınız Rom ya da Romlar

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
MIUITR MiNovo MIUIHELLAS
Bilinen projelerden fakat Telegramda bir kaç proje daha var

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Bergee,

hocam ghost screene kesin çözüm bu ben konu da açtım ama pek ilgi görmedi inandırıcı gelmedi insanlara sizinde şu an tam emin olamadığınız gibi ama kesinlikle işe yarıyor benim telefonu başlatınca ayarlar gidiyor anında ghost screen geliyor ayarları yapınca 1-2 dakikada kayboluyor ordan eminim metodun işe yaradığına

bir anne için custom rom yükleyip kernel yükleyip ayar yapmayı gerekli görüyorsanız crdroid android 10 olanı tavsiye ederim içinde xiaomi parts sekmesinde bu ayarları root atmadan kernel yüklemeden direkt olarak yapabiliyorsunuz ve hiç bir bugu olmayan telefonu standart bir android cihaz gibi yapan rom hiç bir kullanım zorluğu yok miui aksine daha minimal daha basit ben 1 ay kullandım bootloop yapacak bir hataya düştüm geri miui döndüm yoksa en profosyonel yapılmış aosp rom deneyimiydi
Hayalet ekran çözümü çok bilinen bir şey hocam. Kimse bu dediğinize inanmamış ise değişik bir durum içerindeler. :D Zira Xiaomi Parts'ın içindeki renk profili ekran rengiyle oynamanın yanında hayalet ekran çözülsün diye de konuldu romlara. Ben aylardır kullanıyorum oradaki ayarları hayalet ekranı yok etmek için. :)

MIUI 12 ile beraber gelen Karanlık Mod 2.0'da da kontrastı otomatik ayarlama özelliği var, o açık olunca da kayboluyor hayalet ekran. :)

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
51
Mi room son sürümünü kullanan varmı ? Razer gibi always gibi özelliği olduğu için denemek istiyorum onu da ?

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
1
miroom artık güncelleme almıyor.hangi miroomdan bahsediyorsunuz ?

Bu arada dünyada cep telefonları için yapılmış en güzel rom "11.0.2.0" versiyondur.Bu versiyonu telefonuna kuran kullar için cennet kapıları açılır ve tüm günahlarından affolunur..Bu sürümden sonra telefona çıkan diğer üst romlar anca telefonunuzu bozar,hayatını kaydırır ve yokeder..Dikkatli olun kullandığınız tek sürüm her zaman "11.0.2.0" olsun..Bu sürüm telefonunuza hayat verir..

Son düzenleme:

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84

Bu arada dünyada cep telefonları için yapılmış en güzel rom "11.0.2.0" versiyondur.Bu versiyonu telefonuna kuran kullar için cennet kapıları açılır ve tüm günahlarından affolunur..Bu sürümden sonra telefona çıkan diğer üst romlar anca telefonunuzu bozar,hayatını kaydırır ve yokeder..Dikkatli olun kullandığınız tek sürüm her zaman "11.0.2.0" olsun..Bu sürüm telefonunuza hayat verir...
20.3.26 daha iyi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni sürümde de Yok mu. ? Ben yanlış mı gördüm aod vardı sanki. Peki kullandınız mı son mı room u. Razer i silip mı room u kurmaya değer mi ?
Bence geç kullan bir hafta kendin karar ver neredeyse geçen sene çıkmış ama çok özellikli bir rom yükle

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12

Bu arada dünyada cep telefonları için yapılmış en güzel rom "11.0.2.0" versiyondur.Bu versiyonu telefonuna kuran kullar için cennet kapıları açılır ve tüm günahlarından affolunur..Bu sürümden sonra telefona çıkan diğer üst romlar anca telefonunuzu bozar,hayatını kaydırır ve yokeder..Dikkatli olun kullandığınız tek sürüm her zaman "11.0.2.0" olsun..Bu sürüm telefonunuza hayat verir..
Sen büyük günahkarsın o halde öyle mi kul ?
İmalı paylaşım yapma, kullandığın rom tavsiyesini o kullardan aldın...
Git istersen 15 sürümünü kullan, önce saygı, burda kimse kimseye zorla rom kurdurmuyor.
En azından bende böyle, her zaman dediğimiz gibi : TERCİH...

Son düzenleme:

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
@wborland isimli beyfendiden alın rom tavsiyesini bence, nitekim o en iyisini bilir vesselam...

Üst Alt