- Adım
- Murat
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 11
Yok hocam MIUI 12 ile gelen karanlık modun aptal bir özelliği oAdam parlaklığı nasıl kısmışsa ekran görüntüsü bile kısık çıkmış![]()
Yok hocam MIUI 12 ile gelen karanlık modun aptal bir özelliği oAdam parlaklığı nasıl kısmışsa ekran görüntüsü bile kısık çıkmış![]()
Normal hocam oyun oynayıp da 8 saat falan almak sosyal medya sadece olunca da en az 10 saat alınıyorHocam oyun dediğiniz için aklıma gelmişken bırakayım şöyle
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hocam ben blink flaşladım ama redmi yazısında kaldıBlink kernelin 1.2 sürümü (Metin hocamız bir önceki sayfada paylaşmıştı), Miui Pro V2 sürümü ile gayet iyi, denemeyenlere tavsiyemdir arkadaşlar...
Öncesinde MoonBase kernel kuruluyor hocam. MIUI Pro v2 mi neyse ismi, o rom zaten MoonBase ile geliyor. Direkt kuruluyor ona. Başka romlar için MoonBase de gerekli.hocam ben blink flaşladım ama redmi yazısında kaldı![]()
yok ryzen kurdum açıldı neyse kurcalamayalımÖncesinde MoonBase kernel kuruluyor hocam. MIUI Pro v2 mi neyse ismi, o rom zaten MoonBase ile geliyor. Direkt kuruluyor ona. Başka romlar için MoonBase de gerekli.
Var olan romu dirty flash yaparsanız belki açılır ancak cihaz çökebilir de. DFE flaşlayın, çözüm olmazsa dirty flash, o da çözüm olmazsa romu sıfırdan kurmanız lazım.
Cihaz açılıp ilk kurulumlar yapıldıktan sonra Blink kerneli veya her hangi bir kerneli flaşlayın hocam. Bende de bootloop olmuştu.yok ryzen kurdum açıldı neyse kurcalamayalımkeşke belirtselerdi de arkadaşlar
![]()
Romun konusunun 31. sayfasında açıklamıştım ama heyecana gark olup okumamışsın yine galiba Melihciğimyok ryzen kurdum açıldı neyse kurcalamayalımkeşke belirtselerdi de arkadaşlar
![]()
hocam ryzen üzerine kurdum acılmadıCihaz açılıp ilk kurulumlar yapıldıktan sonra Blink kerneli veya her hangi bir kerneli flaşlayın hocam. Bende de bootloop olmuştu.
Yine okumamışsın, iyi oku, hiçbir şey yapmadan direkt olarak Blink 1.2 flaslanacak...hocam ryzen üzerine kurdum acılmadı![]()
yok hocam zaten ryzen yüklü idi değişiklik amaçlı flaşladım ama redmi de kaldıYine okumamışsın, iyi oku, hiçbir şey yapmadan direkt olarak Blink 1.2 flaslanacak...