Gelir yakında Redmi Note 10 pro ya verildi Diğer redmi modellere de gelecektir.stock romlara 12.5 ne zaman gelir
bende çok beğendim ama l3 olunca hemen kaçtımBen redmi note 8i aldığım günden beri herhangi bir sorun yaşamadım pil konusunda, hep iyiydi.. Ekran süresi olarak 13 saati gördüğümde oldu 7 saati gördüğümde.. Kullanıma göre değişti doğal olarak.. Aosp romlar dışında bekleme süresi ve ekran süresi olarak Android 10 /MIUI 12.5 MİUİPRO Port rom + blink kernel 1.2 sürümü ile çok iyi oldu.. Rom performans açısından zaten en iyisi bana göre redmi note 8 için.. Yani sıkıntı olmazsa uzun vadede ben aradığımı buldum diyebilirim.
deneyin hocam bende geçerimRyzenden daha iyi gibi sanki, bakıp göreceğiz.
Sağ ol bu arada paylaşım için...
Blink kernelin 1.2 sürümü (Metin hocamız bir önceki sayfada paylaşmıştı), Miui Pro V2 sürümü ile gayet iyi, denemeyenlere tavsiyemdir arkadaşlar...bende çok beğendim ama l3 olunca hemen kaçtım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
deneyin hocam bende geçerim
Hocam oyun dediğiniz için aklıma gelmişken bırakayım şöyleoyun oynamayınca normal hocam a10 için 10 saat sosyal medya falan instagramda yarım saat geziyorum yüzde 3 gidiyor
%50 den sonra bitcoin gibi düşmüşHocam oyun dediğiniz için aklıma gelmişken bırakayım şöyle
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Adam parlaklığı nasıl kısmışsa ekran görüntüsü bile kısık çıkmışResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
MIUI China Beta 21.4.28
MIUI 12'nin karanlık modunun saçma özelliği işte.Adam parlaklığı nasıl kısmışsa ekran görüntüsü bile kısık çıkmış
İtalyan ligi başladı, ödülleri alayım diye yüklendim oyuna, Durum bu%50 den sonra bitcoin gibi düşmüş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada port android 12 çıkmış