- Adım
- Emin
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 12
Ben redmi note 8i aldığım günden beri herhangi bir sorun yaşamadım pil konusunda, hep iyiydi.. Ekran süresi olarak 13 saati gördüğümde oldu 7 saati gördüğümde.. Kullanıma göre değişti doğal olarak.. Aosp romlar dışında bekleme süresi ve ekran süresi olarak Android 10 /MIUI 12.5 MİUİPRO Port rom + blink kernel 1.2 sürümü ile çok iyi oldu.. Rom performans açısından zaten en iyisi bana göre redmi note 8 için.. Yani sıkıntı olmazsa uzun vadede ben aradığımı buldum diyebilirim.oyun oynamayınca normal hocam a10 için 10 saat sosyal medya falan instagramda yarım saat geziyorum yüzde 3 gidiyor
A10 dimiRr son sürüm. 3 gündür gece gündüz wifi mobil veri açık vaziyette parlaklık hep 50 üzeri. Ekran süresi haricinde uzun süre arabanın auxuna bağlıydı müzik ve gps için kullanıldı.
Link alabilir miyim?Ben redmi note 8i aldığım günden beri herhangi bir sorun yaşamadım pil konusunda, hep iyiydi.. Ekran süresi olarak 13 saati gördüğümde oldu 7 saati gördüğümde.. Kullanıma göre değişti doğal olarak.. Aosp romlar dışında bekleme süresi ve ekran süresi olarak Android 10 /MIUI 12.5 MİUİPRO Port rom + blink kernel 1.2 sürümü ile çok iyi oldu.. Rom performans açısından zaten en iyisi bana göre redmi note 8 için.. Yani sıkıntı olmazsa uzun vadede ben aradığımı buldum diyebilirim.
Kusura bakmayın hocam yeni girdim foruma.. Kurdunuz mu?Link alabilir miyim?
Edit: buldum
Kurdum. Blinki de direkt kurdum suan tek sorun ekran pırpır mi yapıyor arada özellikle karanlık modda bana mi oyle geldiKusura bakmayın hocam yeni girdim foruma.. Kurdunuz mu?
Karanlık modda yapıyor onu o yüzden karanlık mod ayarlarından arka plan ayarını kapatın hocam.Kurdum. Blinki de direkt kurdum suan tek sorun ekran pırpır mi yapıyor arada özellikle karanlık modda bana mi oyle geldi
Birde sendeki magisk sürümü nedir? Benee 23 var lakin magisk gizleme(adini değiştirme) yapmıyor. Canary mi kullanmak lazimKaranlık modda yapıyor onu o yüzden karanlık mod ayarlarından arka plan ayarını kapatın hocam.
Ayarlardan geliştirici ayarlarından usb üzerinden yükle kısmını aktif hale getirip yapın hocam.. Magisk hide seçeneğini aktif hale getirmeyi unutmayınBirde sendeki magisk sürümü nedir? Benee 23 var lakin magisk gizleme(adini değiştirme) yapmıyor. Canary mi kullanmak lazim
Tamm sıkıntılar simdilik haloldu biraz kurcalamam lazım teşekkürlerAyarlardan geliştirici ayarlarından usb üzerinden yükle kısmını aktif hale getirip yapın hocam.. Magisk hide seçeneğini aktif hale getirmeyi unutmayın
Bende 23 kullanıyorum.