Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam öncelikle bazı romlara geçerken format data gerekiyor ancak anladığım kadarıyla bu twrp ile ilgili bir durum.. StreX hocamın bana önerdiği bu twrpyi kurun ilk önce, tavsiye ederim..
Bu twrp kurulduktan sonra, romu yüklemek için, twrp girin, wipe kısmından Advanced wipe, system, dalvik art, cache, data bu 4ü işaretleyip işlemi tamamlayın sonra da romu yükleyin.. Rom yüklendikten sonra wipe cache / dalvik dedikten sonra reboot edin.. Ben böyle kurdum hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

linki bu hocam
daha önce kuramadığı rom olmadı :D
Linki vermeyi unutmuşum :)

cafeplus123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgut
Cihazım
Mi 10t
Konular
48
Hocam öncelikle bazı romlara geçerken format data gerekiyor ancak anladığım kadarıyla bu twrp ile ilgili bir durum.. StreX hocamın bana önerdiği bu twrpyi kurun ilk önce, tavsiye ederim..
Bu twrp kurulduktan sonra, romu yüklemek için, twrp girin, wipe kısmından Advanced wipe, system, dalvik art, cache, data bu 4ü işaretleyip işlemi tamamlayın sonra da romu yükleyin.. Rom yüklendikten sonra wipe cache / dalvik dedikten sonra reboot edin.. Ben böyle kurdum hocam.
şuanki rom aşırı sorunlu son güncelleme ile oldu dünkü gelen güncelleme ile. wipe yapsam sıfırlanmaz demi telefon. birisi wipe yap demiş. wipe işleminde düzelmezse senin dediğin romu kurayım reis. twrp yüklü zaten

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
şuanki rom aşırı sorunlu son güncelleme ile oldu dünkü gelen güncelleme ile. wipe yapsam sıfırlanmaz demi telefon. birisi wipe yap demiş. wipe işleminde düzelmezse senin dediğin romu kurayım reis. twrp yüklü zaten
Verdiğim linkte bulunan twrp ile format data yapmadan geçiş sağlanıyor hocam aksi takdirde format data yapmadan reboot edince cihaz fastboot moduna geçiyor, karar sizin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cafeplus123 wipe işlemin de veriler gider, uygulama vs.. Amaç bu zaten, veriler silinmeden nasıl olacak :)

cafeplus123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgut
Cihazım
Mi 10t
Konular
48
Verdiğim linkte bulunan twrp ile format data yapmadan geçiş sağlanıyor hocam aksi takdirde format data yapmadan reboot edince cihaz fastboot moduna geçiyor, karar sizin.
son güncelleme ile gelen romu tekrar kursam düzelir mi acaba sorunlar . başka kimsede böyle şeyler yokmuş. format data yapıp tekrar kurayım güncellemeyi madem.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
son güncelleme ile gelen romu tekrar kursam düzelir mi acaba sorunlar . başka kimsede böyle şeyler yokmuş. format data yapıp tekrar kurayım güncellemeyi madem.
Kullandığınız romda kalıp temizlik yapayım diyorsanız format data sonra yes diyerek onaylayın wipe işlemlerinden, tertemiz olur ne var ne yok gider, haberiniz olsun..

cafeplus123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgut
Cihazım
Mi 10t
Konular
48
Kullandığınız romda kalıp temizlik yapayım diyorsanız format data sonra yes diyerek onaylayın wipe işlemlerinden, tertemiz olur ne var ne yok gider, haberiniz olsun..
tamam teşekkürler reis.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
MiNovo Miui 12 20.8.27 Beta

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt