- Adım
- Turgut
- Cihazım
- Mi 10t
- Konular
- 48
eu beta romNe kullanıyorsunuz?
eu beta romNe kullanıyorsunuz?
Hocam öncelikle bazı romlara geçerken format data gerekiyor ancak anladığım kadarıyla bu twrp ile ilgili bir durum.. StreX hocamın bana önerdiği bu twrpyi kurun ilk önce, tavsiye ederim..eu beta rom
Linki vermeyi unutmuşumLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirlinki bu hocam
daha önce kuramadığı rom olmadı
şuanki rom aşırı sorunlu son güncelleme ile oldu dünkü gelen güncelleme ile. wipe yapsam sıfırlanmaz demi telefon. birisi wipe yap demiş. wipe işleminde düzelmezse senin dediğin romu kurayım reis. twrp yüklü zatenHocam öncelikle bazı romlara geçerken format data gerekiyor ancak anladığım kadarıyla bu twrp ile ilgili bir durum.. StreX hocamın bana önerdiği bu twrpyi kurun ilk önce, tavsiye ederim..
Bu twrp kurulduktan sonra, romu yüklemek için, twrp girin, wipe kısmından Advanced wipe, system, dalvik art, cache, data bu 4ü işaretleyip işlemi tamamlayın sonra da romu yükleyin.. Rom yüklendikten sonra wipe cache / dalvik dedikten sonra reboot edin.. Ben böyle kurdum hocam.
Verdiğim linkte bulunan twrp ile format data yapmadan geçiş sağlanıyor hocam aksi takdirde format data yapmadan reboot edince cihaz fastboot moduna geçiyor, karar sizin.şuanki rom aşırı sorunlu son güncelleme ile oldu dünkü gelen güncelleme ile. wipe yapsam sıfırlanmaz demi telefon. birisi wipe yap demiş. wipe işleminde düzelmezse senin dediğin romu kurayım reis. twrp yüklü zaten
son güncelleme ile gelen romu tekrar kursam düzelir mi acaba sorunlar . başka kimsede böyle şeyler yokmuş. format data yapıp tekrar kurayım güncellemeyi madem.Verdiğim linkte bulunan twrp ile format data yapmadan geçiş sağlanıyor hocam aksi takdirde format data yapmadan reboot edince cihaz fastboot moduna geçiyor, karar sizin.
Kullandığınız romda kalıp temizlik yapayım diyorsanız format data sonra yes diyerek onaylayın wipe işlemlerinden, tertemiz olur ne var ne yok gider, haberiniz olsun..son güncelleme ile gelen romu tekrar kursam düzelir mi acaba sorunlar . başka kimsede böyle şeyler yokmuş. format data yapıp tekrar kurayım güncellemeyi madem.
tamam teşekkürler reis.Kullandığınız romda kalıp temizlik yapayım diyorsanız format data sonra yes diyerek onaylayın wipe işlemlerinden, tertemiz olur ne var ne yok gider, haberiniz olsun..
Rica ederim Hocam.. Tekrar romu kurmak zorunda değilsiniz haberiniz olsun..tamam teşekkürler reis.
VarHindistan 11.0.6.0 deneyen var mı o sürümü çok merak ediyorum