- Adım
- Emin
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 12
1 saatte 70e düştü şarjım???Batarya modu seçili olsun hocam
1 saatte 70e düştü şarjım???Batarya modu seçili olsun hocam
hocam ne yaptınız ki imkansız wifi mi kullanıyorsunuz1 saatte 70e düştü şarjım???
Yok 3g açıktı sadece sabahtan beri iş güç pek ellemedim şimdi baktım 1 saat ekran süresi 73e düşmüşhocam ne yaptınız ki imkansız wifi mi kullanıyorsunuz
bekleme süresi çoksa normal bu süre bide otomatik başlatma menüsünü deneyinYok 3g açıktı sadece sabahtan beri iş güç pek ellemedim şimdi baktım 1 saat ekran süresi 73e düşmüş
Balanced profil yapmıştım şimdi bi de battery deneyeceğim bakalımbekleme süresi çoksa normal bu süre bide otomatik başlatma menüsünü deneyin
çalışıyor her ikisi de magisk üzerinden kurunlkt modül çalışmıyor boşuna kurmayın terminal indirip lkt yazın profil unknown olarak duruyor eskiden batarya ise battery balans ise balance yazardı
magiskten kuruyoruz hocam eskiden bende kullanırdım Bu modül kaldırıldıktan sonra çalışmıyor artık öylece magiskte duruyor süs olarak. Çalışıp çalışmadığını termux yada terminalden lkt yazarak bakabilirsinizçalışıyor her ikisi de magisk üzerinden kurun
hocam sanmıyorum youtube da kalktı ama çalışıyormagiskten kuruyoruz hocam eskiden bende kullanırdım Bu modül kaldırıldıktan sonra çalışmıyor artık öylece magiskte duruyor süs olarak. Çalışıp çalışmadığını termux yada terminalden lkt yazarak bakabilirsiniz
siz bilirsiniz hocam faydası oluyorsa sıkıntı yok ben bir faydasını görmedimhocam sanmıyorum youtube da kalktı ama çalışıyor