Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam dediğim gibi orta seviye cihazların giriş seviyesinde ki bir cihaz.Günü iyi kurtarıyor ama miui arayüzü bu cihaz için biçilmiş kaftan değil 3-5 uygulama açın ve diğer uygulamadan öteki uygulamaya geçin kasmalar olmaya başlıyor.O yüzden en son evolution x diye bir rom var (aosp tabanlı rom) ona geçince tamam dedim.Ekran süresi kullanımı gerçekten çok iyi kesinlikle tavsiye ediyorum.Bu cihaz için tek çare aosp rom
Hocam dediğim gibi orta seviye cihazların giriş seviyesinde ki bir cihaz.Günü iyi kurtarıyor ama miui arayüzü bu cihaz için biçilmiş kaftan değil 3-5 uygulama açın ve diğer uygulamadan öteki uygulamaya geçin kasmalar olmaya başlıyor.O yüzden en son evolution x diye bir rom var (aosp tabanlı rom) ona geçince tamam dedim.Ekran süresi kullanımı gerçekten çok iyi kesinlikle tavsiye ediyorum.Bu cihaz için tek çare aosp rom
Performanstan memnunum. Şuana kadar 1 kez bile donma kasma olmadı. Memnunum bi ekran süresi kafamı karıştırmıştı o kadar ekran süreleri nasıl alıyor bunlar bu telefonla diye şaşırmıştım. Onuda halledeceğim umarım.
Şey sormak istiyorum. Bu ryzen gibi kernellerin stock kernelden farkı ne ki daha iyi şarj dayanıyor.
İşlemci çalışma hızını felan mı kısıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Stock 11.0.9.0 global sürüme m yüklediniz kerneli? Stock roomda olumsuz bir durum oluyor mu kernelle. Sensörler felan düzgün çalışıyor mu?
Benim telefonda global 11.0.9.0 yüklü bekleme süresi 1.5 gün ekran süresi 7.5 saat oluyor hep. Wifi, edge ile kullanırım. Sizinkilere göre baya düşük kalıyor gibi.
Evet Stock 11.0.9.0G'e yükledim 1 haftadır kullanıyorum herhangi bir problem göremedim/yaşamadım. Benim ki yeni cihaz, sizin ki kaç aylık? bataryadan da kaynaklanıyor olabilir eski ise.
Şey sormak istiyorum. Bu ryzen gibi kernellerin stock kernelden farkı ne ki daha iyi şarj dayanıyor.
İşlemci çalışma hızını felan mı kısıyor.
Stock 11.0.9.0 global sürüme m yüklediniz kerneli? Stock roomda olumsuz bir durum oluyor mu kernelle. Sensörler felan düzgün çalışıyor mu?
Benim telefonda global 11.0.9.0 yüklü bekleme süresi 1.5 gün ekran süresi 7.5 saat oluyor hep. Wifi, edge ile kullanırım. Sizinkilere göre baya düşük kalıyor gibi.
1.5 günde 7.5 saat ekran süresi güzel globalde. Daha iyisini isterseniz Hindistan global romu kurun global için.
Kernel daha iyi işlemci yönetimi sağlıyor, bazı ayarları optimize ediyor ve gereksiz bazı uygulamaları kapatıyor. Bundan dolayı daha iyi pil süresi verebiliyor ama her kernel aynı etkiyi yapmaz. Ryzen pil için ideal kernel ama Inception hız/akıcılık için ideal mesela.
Kernel yüklemeden en iyi pil performansı arıyorsanız da AOSP custom romlar öneririm. 1 günden fazla bir sürede 10 saat ekran süresi aldım mesela ion OS'ta. Revolution X romu da pil için öneriyorlar. Bir de bunlara Ryzen kernel yüklenince düşünemiyorum.
Performanstan memnunum. Şuana kadar 1 kez bile donma kasma olmadı. Memnunum bi ekran süresi kafamı karıştırmıştı o kadar ekran süreleri nasıl alıyor bunlar bu telefonla diye şaşırmıştım. Onuda halledeceğim umarım.
Çoktandır miroom kullanmamıştım 2-3 ay oldu dün geçtim ve miroom kalitesini tekrar yaşattı bana güncelleme gelmemesi önemli değil miui 11 ile yola devam stabil miui 12 çıksın bakarız pili iyi olacaksa geçeriz yoksa lazım değil zaten o diyen bir fark yok