Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam, geç oluyor cevap vermek için ama MSM'den aradığımı bulamadım. Biraz sorunları vardı; akıcılık konusunda iyi değildi, tarayıcı donuyordu, uygulamalar takılıyordu. Bu nedenle ion OS'a geçtim. Siz çoktan yükleyip denemişsinizdir gerçi.
1 ay bu romda kalacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ion OS 2.8.a + %90 wifi ile.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
22 saatte 7 saate yakın ekran süresi ve kalan %50 pil.
Stock 11.0.9.0 global sürüme m yüklediniz kerneli? Stock roomda olumsuz bir durum oluyor mu kernelle. Sensörler felan düzgün çalışıyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim telefonda global 11.0.9.0 yüklü bekleme süresi 1.5 gün ekran süresi 7.5 saat oluyor hep. Wifi, edge ile kullanırım. Sizinkilere göre baya düşük kalıyor gibi.
Miui arayüzlerinden bir sürü rom denedim redmi note 8 için ekran süresini en iyi alan mi room du.Ama ister istemez miui arayüzü bu telefon için ağır geldiğinden kasmalar oluyordu.Birde çok rom denemek belli bir süre sonra bataryayı mahvediyor.O yüzden bende aosp roma geçtim onu kullanıyorum.Telefon fişek gibi hem hızlı hem batarya süresi de çok iyi
Miui arayüzlerinden bir sürü rom denedim redmi note 8 için ekran süresini en iyi alan mi room du.Ama ister istemez miui arayüzü bu telefon için ağır geldiğinden kasmalar oluyordu.Birde çok rom denemek belli bir süre sonra bataryayı mahvediyor.O yüzden bende aosp roma geçtim onu kullanıyorum.Telefon fişek gibi hem hızlı hem batarya süresi de çok iyi