- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
Valla hocam çok fazla Xiaomi cihaz kullandım Mi 6,Pocophone F1,Mi 8 SE ,tekrardan Mi 6 ve en son Redmi Note 8 aldığım cihazlar ikinci Mi 6 ve Note 8 hariç hep amiral gemisi performansı veren cihazlardı.Ancak hiç bir zaman bu cihazdaki gibi tam anlamıyla memnun olmadım.Mi 6 aldıktan sonra full ekranlı cihazlar çıktı ve ben küçük ekran ile yapamadım eski cihazım da büyük ekrandı.Pocophone zaten tam anlamıyla bir maceraydı yeni çıkmış sürüm bl kilitli poco launcher illet ettirdi,panel gorilla glass 3 oyun performansı muazzamdı o ayrı,Mi 8 SE şebeke sorunu ile yeni sürüm deneyemiyordum.En son mi 6 aldım ona da güncelleme fişini çektiler.En son bu cihaza geldim ve fiyatına göre kamera ekran işlemci sd 710 olabilirdi onun haricinde gayet iyi.Tavsiyem twrp yükleyip MiRoom 20.3.26 kurun ve keyfinize bakın 10 saate yakın ekran süresi veriyor arayüz akıcı google uygulamaları yok güncel ve başarılı bir romdur.Doğru söylüyorsunuz Hocam.. En son En Sürümü Kullanıyorum Ben ..Ama Haklısınız Can Sıkmaya Başladı ..Bazen Aklıma Geliyolar Satayım Kurtulayım Bu cihazdan Diye
Son düzenleme: