2.700e buldum redmi note 10 pro, gri.. Yurt dışı cihaz.. 6/128Eşimin note 8 i elimde ve miroom son beta yüklü hala bu cihaz adam olmamış note 10 proyu bekliyorum Ülkemize gelmiş değil gelirse almak istiyorum inşallah.
Custom rom kurup keyfime bakardım hocam. Xiaomi çok umrumda değil benim ama yeni cihaz almama daha çok var. O zaman bakarız ne uygunsa, onu alırız.Lite serisine fazla önem vermiyorlar hocam o yüzden yanaşmıyorum
SixTeen uzunca bir süre sorunluydu, güvenim çok yok ona. Ha MoonBase kuracağıma SixTeen kurarım daha iyi.sixteen'e de güzel diyorlar hocam,ama ben DotOS denemek istiyorum
şahsen biraz daha çıkıp mi 10T ya da poco f2 pro almak çok çok daha mantıklı,ayrıca IMEI sorunu da cabası2.700e buldum redmi note 10 pro, gri.. Yurt dışı cihaz.. 6/128
Zaten o imei olayı şu an için başlı başına sorun, bakalım.şahsen biraz daha çıkıp mi 10T ya da poco f2 pro almak çok çok daha mantıklı,ayrıca IMEI sorunu da cabası
EU 12.0.3.0 ve Ryzen baya iyi.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bizim canavar rekora gidiyor,valla ben hiç böyle süreler almadım çok garip geliyor maşallah diyelim
Naçizane görüşüm bu telefon için en iyisi şuanda buEU 12.0.3.0 ve Ryzen baya iyi.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Güzel de bildirim sorunları yaşıyorum. Ryzen kernelden kaynaklı yüksek ihtimalle.Naçizane görüşüm bu telefon için en iyisi şuanda bu
Evet hocam kernel kaynaklıGüzel de bildirim sorunları yaşıyorum. Ryzen kernelden kaynaklı yüksek ihtimalle.