Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Bugün mobile dosya indirdim, miumixten miroom betaya dönmek icin, arada download manager kullandığım için galiba hatalı indi dosya hocam. Mecbur elimde hazır olan Xiaomi.eu betayi yükledim. :)

Ama şarj süresi yine fena degil :) miroom beta kadar olmasa da :))

MiRoom akıyor maşallah8=)

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Bugün mobile dosya indirdim, miumixten miroom betaya dönmek icin, arada download manager kullandığım için galiba hatalı indi dosya hocam. Mecbur elimde hazır olan Xiaomi.eu betayi yükledim. :)

Ama şarj süresi yine fena degil :) miroom beta kadar olmasa da :))
Eu.Beta son sürüm garip,bazı kurulumda akıcı,iyi pil süresi veriyor bazen de takılıyor düşük pil süresi veriyor Ironsides hocamla çok yaşıyoruz bu sorunu :D

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Cumhur hocam duyunca kızacak ama pil konusunda ben de miroomu tuttum :) miumix gerçekten dehşet pil yedi bende. Android sistemi nasıl %30a varan şekilde yer anlayamadım. :)
Eu.Beta son sürüm garip,bazı kurulumda akıcı,iyi pil süresi veriyor bazen de takılıyor düşük pil süresi veriyor Ironsides hocamla çok yaşıyoruz bu sorunu :D

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Cumhur hocam duyunca kızacak ama pil konusunda ben de miroomu tuttum :) miumix gerçekten dehşet pil yedi bende. Android sistemi nasıl %30a varan şekilde yer anlayamadım. :)
Hocam,aslında eu nun suçu değil de hem işlemci de optimizasyon sorunu var kernel de problemli hal böyle olunca eu nun çok yapacak bir şeyi kalmıyor.Bu arada dipnot her zaman hazırlıklı olun 8=)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
SD card almanın zamanı geldi de geçiyor hocam. Yasaktan sonra ilk isim olacak :)
Hocam,aslında eu nun suçu değil de hem işlemci de optimizasyon sorunu var kernel de problemli hal böyle olunca eu nun çok yapacak bir şeyi kalmıyor.Bu arada dipnot her zaman hazırlıklı olun 8=)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
SD card almanın zamanı geldi de geçiyor hocam. Yasaktan sonra ilk isim olacak :)
Resimlerim,uzantılarım apk larım romlarım her şeyim içinde hocam.Romu kuruyorum uygulamaları indirip devam ediyorum tavsiye ederim kesinlikle :D

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
eu rom stabil 11.0.5 memnunum full 4g açık
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu Rom bu süreyi nasıl aldınız şahsen ben 3saati wifi ile anca %50 sarj ile aldım bi ara saatte %20 yiyordu. Android sistem de bayağı şarj yedi. Hiç anlamadım. Yine aosp romlara döndüm. Miui bu sistemi bence düzeltmeli.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Bu Rom bu süreyi nasıl aldınız şahsen ben 3saati wifi ile anca %50 sarj ile aldım bi ara saatte %20 yiyordu. Android sistem de bayağı şarj yedi. Hiç anlamadım. Yine aosp romlara döndüm. Miui bu sistemi bence düzeltmeli.
Tam stabil bir aosp rom yok maalesef,kamera fixlendi dün official olarak android 10 çıkınca daha iyi olur aosp romlar da

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Tam stabil bir aosp rom yok maalesef,kamera fixlendi dün official olarak android 10 çıkınca daha iyi olur aosp romlar da
Msm extended rom iyiydi. Kamera için zaten trcam kullanıyordum np. Şu miui romlarda iyi bir süre alamadım. Arkadaşların yaptığı özel bir işlem var mı acaba? Magisk veyq diğer uygulamar ile. Yada kişisel kullanım ile ilgili mi

Üst Alt