- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
MiRoom akıyor maşallah%5 1 saat.. efsane!
MiRoom akıyor maşallah%5 1 saat.. efsane!
MiRoom akıyor maşallah
Eu.Beta son sürüm garip,bazı kurulumda akıcı,iyi pil süresi veriyor bazen de takılıyor düşük pil süresi veriyor Ironsides hocamla çok yaşıyoruz bu sorunuBugün mobile dosya indirdim, miumixten miroom betaya dönmek icin, arada download manager kullandığım için galiba hatalı indi dosya hocam. Mecbur elimde hazır olan Xiaomi.eu betayi yükledim.
Ama şarj süresi yine fena degil miroom beta kadar olmasa da )
Eu.Beta son sürüm garip,bazı kurulumda akıcı,iyi pil süresi veriyor bazen de takılıyor düşük pil süresi veriyor Ironsides hocamla çok yaşıyoruz bu sorunu
Hocam,aslında eu nun suçu değil de hem işlemci de optimizasyon sorunu var kernel de problemli hal böyle olunca eu nun çok yapacak bir şeyi kalmıyor.Bu arada dipnot her zaman hazırlıklı olunCumhur hocam duyunca kızacak ama pil konusunda ben de miroomu tuttum miumix gerçekten dehşet pil yedi bende. Android sistemi nasıl %30a varan şekilde yer anlayamadım.
Hocam,aslında eu nun suçu değil de hem işlemci de optimizasyon sorunu var kernel de problemli hal böyle olunca eu nun çok yapacak bir şeyi kalmıyor.Bu arada dipnot her zaman hazırlıklı olunResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimlerim,uzantılarım apk larım romlarım her şeyim içinde hocam.Romu kuruyorum uygulamaları indirip devam ediyorum tavsiye ederim kesinlikleSD card almanın zamanı geldi de geçiyor hocam. Yasaktan sonra ilk isim olacak
Bu Rom bu süreyi nasıl aldınız şahsen ben 3saati wifi ile anca %50 sarj ile aldım bi ara saatte %20 yiyordu. Android sistem de bayağı şarj yedi. Hiç anlamadım. Yine aosp romlara döndüm. Miui bu sistemi bence düzeltmeli.eu rom stabil 11.0.5 memnunum full 4g açıkGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam stabil bir aosp rom yok maalesef,kamera fixlendi dün official olarak android 10 çıkınca daha iyi olur aosp romlar daBu Rom bu süreyi nasıl aldınız şahsen ben 3saati wifi ile anca %50 sarj ile aldım bi ara saatte %20 yiyordu. Android sistem de bayağı şarj yedi. Hiç anlamadım. Yine aosp romlara döndüm. Miui bu sistemi bence düzeltmeli.
Msm extended rom iyiydi. Kamera için zaten trcam kullanıyordum np. Şu miui romlarda iyi bir süre alamadım. Arkadaşların yaptığı özel bir işlem var mı acaba? Magisk veyq diğer uygulamar ile. Yada kişisel kullanım ile ilgili miTam stabil bir aosp rom yok maalesef,kamera fixlendi dün official olarak android 10 çıkınca daha iyi olur aosp romlar da