Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Hayırlı olsun hocam..sanırım bu mi room fasboot üzerinden kuramiyoruz dimi..trwp üzerinden kuruyoruz...trwp üzerinden hiç kurulum yapmadım..batarya yönünden çok çok iyi demişsin.. birçok rom denedim..batarya yönünden biraz daha bilgi paylaşımı ni acarmisin Max ne kadar ekran süresi veriyor..ben şu an Hint 11.0.4.0 sürümü deyim 10 ila 11 arasında ekran sürem var..
Hocam sadece twrp üzerinden kurabiliyorsunuz.Siz hint romunda 10-11 saat süreyi % kaçken aldınız ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun hocam,tavsiyemize uymuşsunuz :D Miroom Betanın kerneli efsanedir,akıcılık bu yüzden.
Hocam merak ettim deniyorum ve şuanlık miroom stabilden daha iyi gibi :)

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Hocam sadece twrp üzerinden kurabiliyorsunuz.Siz hint romunda 10-11 saat süreyi % kaçken aldınız ?

%3 % 5 civarlarında hocam dün mesela redmi note8

dün ekran görüntülerimi attım..burdan bakabilirsin hocam.. Sohbet - Redmi Note 8 Kullanıcı Yorumları hatta dün %40 lara düştüğünde 7 saat 14 dakkaydı ekran sürem..

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
%3 % 5 civarlarında hocam dün mesela redmi note8

dün ekran görüntülerimi attım..burdan bakabilirsin hocam.. Sohbet - Redmi Note 8 Kullanıcı Yorumları hatta dün %40 lara düştüğünde 7 saat 14 dakkaydı ekran sürem..
Hocam bundan 5 gün önce mi room stabilin ekran süresini atmıştım %2 lerde 12:30 saat almıştı.Dün de mi room betaya geçtim çok övmüşlerdi onun ekran süresini,akıcılığını bakmak istedim.Dün twrp üzerinden romu kurduktan sonra şarjı fulledim ara ara kullanmaya başladım ve bu da benim ekran sürem
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hemen hemen 5 saat

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Hocam bundan 5 gün önce mi room stabilin ekran süresini atmıştım %2 lerde 12:30 saat almıştı.Dün de mi room betaya geçtim çok övmüşlerdi onun ekran süresini,akıcılığını bakmak istedim.Dün twrp üzerinden romu kurduktan sonra şarjı fulledim ara ara kullanmaya başladım ve bu da benim ekran sürem

Hemen hemen 5 saat
Şimdilik iyi gidiyor hocam..%10 Lara geldiginde bu stabilligi korursa çok iyi..birde seninde dediğin gibi bazen 2-3 gün sonra tam belli ediyor rom kendini..mesela hatırlarsan ben ilk Hint romunu kurduğumda 13 saat 54 dakka süre almıştım.. yoğun kullanımda..stabil kullanmak. normal kullanmak. yoğun kullanmak çok fark ettiriyor..mesela bende öyle..trwp üzerinden kurulum zormu acaba hiç yapmadım :)

vtechno

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Redmi Note8
Konular
6
Numan hocam bu screenshottan sonra tasi tarağı toplayıp MiRoom betaya geçecek :)
Yuh bu ne :) ekran parlakligi sifirdamiydi. Saka biyana bunu gordukten sonra miroom stable 11.0.5.0 den direk buna geciyorum.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Ekran parlaklığı normal seviyedeydi değerli hocam :) çok kısık ve çok yüksekte kullanamıyorum, orta karar seyrediyor. 11.0.5'i beğendim hatta konu da açmıştım. Fakat 11.0.6 için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Stabil olmasına rağmen çok hatası vardı.
Ben de betaya geri dönmüştüm. Şu an bugün indirdiğim zip dosyasının hezimetine uğradığım için sürekli kullandığım Xiaomi.eu betadayim ama miroom beta gerçekten çok akıcı ve bataryada mükemmel performans sagliyor. :) Tavsiye ederim

Yuh bu ne :) ekran parlakligi sifirdamiydi. Saka biyana bunu gordukten sonra miroom stable 11.0.5.0 den direk buna geciyorum.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Ekran parlaklığı normal seviyedeydi değerli hocam :) çok kısık ve çok yüksekte kullanamıyorum, orta karar seyrediyor. 11.0.5'i beğendim hatta konu da açmıştım. Fakat 11.0.6 için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Stabil olmasına rağmen çok hatası vardı.
Ben de betaya geri dönmüştüm. Şu an bugün indirdiğim zip dosyasının hezimetine uğradığım için sürekli kullandığım Xiaomi.eu betadayim ama miroom beta gerçekten çok akıcı ve bataryada mükemmel performans sagliyor. :) Tavsiye ederim
Bu neee nasıl aldın o sureyii helal olsun..ben trwp yüklemeyi bilmiyorum..belki yaparım ama ya yapamassan ya bozarsam cihazı zaten yasakta var ..o süreyi kendi cihazımda görmeyi çok isterdim :( üzülerek söylüyorum güle güle kullanın :(

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Eğer bir gün karar verir ve yükleme yaparsanız mutlaka yardımcı oluruz hocam. Yasakta kendinize çok iyi bakın, sağlığınıza dikkat edin de.. gerisi hallolur. Beraber kullanmak dileği ile. :)
Bu neee nasıl aldın o sureyii helal olsun..ben trwp yüklemeyi bilmiyorum..belki yaparım ama ya yapamassan ya bozarsam cihazı zaten yasakta var ..o süreyi kendi cihazımda görmeyi çok isterdim :( üzülerek söylüyorum güle güle kullanın :(

Üst Alt